• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kız bende kaşındım senin yüzünden haşhaştsn mı yapılıyo canım kolaymı
kızzzzzzz inş.olmazsın 11 günün kaldı desene kanaman varmı daha

Bugun kanamam yok o yuzden mutluyum canım:) 5. gunumdeyım gerıye 10 gun kaldı.Rabbım buraya hayırlı haber yazmayı nasıp eder ınsallah

Hashaslı tatlıyı yapmak cok kolay .1 su bar. hashas-1 su bar. ırmık- 1 su bard.seker- 1 su bar. un- 2 yumurta-1 cay b. sıvı yag- 1 cay bar. sut- 1 vanılya-1 kabartma tozu serbetı ıcınde 2.5 su bard. seker- 3 su bar. su

Malzemelerı karıstır 180 derecede pısır fırından cıkınca kurdan ıle her yerını del kekın,uzerıne soguk serbetı dok.Istersen uzerıne aglayan pastadakı gıbı krem santı ıle kapla ben oyle yapıyorum:)

canım bu tarıfıne benzer incirlı cevızlısıde var serbetlı çok guzel oluyo tadı uzerınede krem şantı süper:56:

Bugun kanamam yok o yuzden mutluyum canım:) 5. gunumdeyım gerıye 10 gun kaldı.Rabbım buraya hayırlı haber yazmayı nasıp eder ınsallah

Hashaslı tatlıyı yapmak cok kolay .1 su bar. hashas-1 su bar. ırmık- 1 su bard.seker- 1 su bar. un- 2 yumurta-1 cay b. sıvı yag- 1 cay bar. sut- 1 vanılya-1 kabartma tozu serbetı ıcınde 2.5 su bard. seker- 3 su bar. su

Malzemelerı karıstır 180 derecede pısır fırından cıkınca kurdan ıle her yerını del kekın,uzerıne soguk serbetı dok.Istersen uzerıne aglayan pastadakı gıbı krem santı ıle kapla ben oyle yapıyorum:)
allah canını almasın emi sana bebek versin kızz kötü gelinn artık seninde ismin bu olsunn
kız yapacam onu malzemelerim eksikkkk

valla degdı canım ya herkes dıyodu sonradan iştahsızlık basladı öle gıdıyo canım ya:34:

kızzz normal okadarda olmasın halam evine gidemiyor nefret ediyor bi kaynanasında bi baba evinde kalıyor paçayı sıyırdın yoksa eskiden olmadı yaaa yada korkuyorum derdin herşeyi bal kaymak say bol bol aşer ve yeee benim yerimede aşerrr

allah canını almasın emi sana bebek versin kızz kötü gelinn artık seninde ismin bu olsunn

kızzz normal okadarda olmasın halam evine gidemiyor nefret ediyor bi kaynanasında bi baba evinde kalıyor paçayı sıyırdın yoksa eskiden olmadı yaaa yada korkuyorum derdin herşeyi bal kaymak say bol bol aşer ve yeee benim yerimede aşerrr

öle canım çok şükür yıne bı bulantım faln olmadı yınede rahat gecıyo hamılelıgım:16:

selammmm kızlarrr aniden çıktım benimki geldide karanfil destesi kız şimdi sen güzel yaparsın sana geleyim ya birgün bana tarif verinde yapayım ben birtek ağlayan keki biliyorum artık yapmıyorum eşim istemiyo ıyyy diyi bıkmış ama yemeklerime bayılıyor
kız ayşegül a kaynanan yapıyordemek akşama ziyafet var desene yavruna bende bu aralar dondurma aşeriyorummm
ecearasefe kız o ne biçim kaşıntı öyle cidden öylemi olinnnn

Gel tatlım gel ne istersen onu yapim sana baklava bilem açarım yani.. Buarada tlfondan giriyom ondan yanlışlıklar olabilir

Ben bu tarifi haşhaşsız yapıyom hep üzerinede krem şanti ama haşhaşlıda denicem

eh acıkmaya basladım ama dedıgım tarfte cok guzel oluyo istersen yazarım malzemelerı denemenızı tavsıye ederım:1:
yazzz kız ben yaparım inş.malzemem eksik değildirrr

Anacım nıye kotu gelın oldum sımdı:)) Amın canım ınsallah verır.

inş.canimmmm kız kaynana yok diye bayram ediyorsun ya kötü gelin dedim sana rica ederim şikayetler kabul olunmuyor okunmyacaktrrr yanii

Gel tatlım gel ne istersen onu yapim sana baklava bilem açarım yani.. Buarada tlfondan giriyom ondan yanlışlıklar olabilir

kız sen onudamı biliyorsun maşallahhh tüh tüüü tüühhh:nazar::nazar::nazar::nazar: senin kaynana senin koca gelin eş niyetine servet almış desene
ayol birşey bilmiyorum diye yazdıklarınız banaaaa çokkk güzel geliyyy ben birşey bilmiyoreee ve yapmıyoreee

yazzz kız ben yaparım inş.malzemem eksik değildirrr
inş.canimmmm kız kaynana yok diye bayram ediyorsun ya kötü gelin dedim sana rica ederim şikayetler kabul olunmuyor okunmyacaktrrr yanii

Evet canım bende kaynana aslında var da yok ıste:))) Karafıll tavsıye ederım hashaslının hem gorunumu degısık oluyor hemde tatıda guzel yanı. Ay o ıncırlı cevızlının tarıfınıde alayımda deneyeyım hemen:)

10 tane kuru inciri kuçuk kuçuk dogra bır bardak iri çekilmiş cevız ,1 bardak un,3tane yumurta,3 yemek kasıgı yogurt,2tane kabartma tozu,1 vanılya ,1bardakta sıvı yağ hepsını karıştır tepsıye dök pişir
şurubu içinde 2bardak şeker,2bardak su soguyunca tepsiye dök krem şantıy hazırla üzerine sür

10 tane kuru inciri kuçuk kuçuk dogra bır bardak iri çekilmiş cevız ,1 bardak un,3tane yumurta,3 yemek kasıgı yogurt,2tane kabartma tozu,1 vanılya ,1bardakta sıvı yağ hepsını karıştır tepsıye dök pişir
şurubu içinde 2bardak şeker,2bardak su soguyunca tepsiye dök krem şantıy hazırla üzerine sür

Buda kolay guzel bır tarıfmıs canım pekı kek sıcak serbet soguk mu olacak bu tarıfte?

ben bunu yaparım malzemelerde var yarın yapacam ama suuuuu yok ne olacakkk bi o eksik

kız sen onudamı biliyorsun maşallahhh tüh tüüü tüühhh:nazar::nazar::nazar::nazar: senin kaynana senin koca gelin eş niyetine servet almış desene
ayol birşey bilmiyorum diye yazdıklarınız banaaaa çokkk güzel geliyyy ben birşey bilmiyoreee ve yapmıyoreee

Evet canım biliyom övünmek gibi olmasın baklava börek kendim açarım genelde..valla bencede Servet almışlar ondan kaynanacımda hiç gitmiyo ya..ama artık yapmicam valla maaşallah ailecek göbeklendik valla..tatlım yapa yapa sende öğrenirsin bir iki denemede çokta güzel yaparsın bence

Back
X