Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım..tabı hersey bebiş için bunca zaman bekledıkten sonra ona bısey olcak dıye cok korkuyosun dımı cnm..az kaldı 3 ayı doluyor bebısın..kız ne zaman gıtcenn doktoraaa cınsıyet erkekse bellı eder kendını hemen kızlar geç gösterıyor..
inşallah cnm sımdı bu testlerın stresi sardı benı..korkuyorum yıne bende bişey cıkıcak dıye..allahım yardım etsın...anlıyorum senı canım..bazen bendede oluyorr...inşallah bugunlerde gecıcek..bak bahar gelıyor ne guzel sen ıcını ferah tut..kendı kendıne moral ver karamsar olursan daha kötüü olursun
amann zekıyede bak 2 gun oluyor işte..yanı gun aşırı olmuş oluyor..en az 3 gun olması lazım..o yuzden ctesıye aldım bıle randövuyu..
aa çok geçmiş olsun canım..daha önce hiç duymamıştım..cnm bende de hıc agrı sızı yapmadı..hıc bı belırtı olmadı yanı ıgnedn sonra oyle seylere kafanı takma olurmu..rabbım gonlunden gecenı en yakın zamanda versın inş.
allah razı olsun ben birazdan uyuyacam bide bakacam sabah olmuşşgüle güle git iyi haberlerle dön canım inşallah .
habersiz de bırakma bizi yarın hepimiz merak edeceğiz seni.
dualarımızda seninleeeee :)))
ön görüşme bi muayene olacammm canım rabbim hepimize bebişler nasip etsin inş.tşk.arkadaşımcanım hayırlı olsun Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda hayırlı haberlerini alırız. hadi umutla git bebekle gel inşallah :)
sağol canım ya hayırlı haberi dilerim hepimiz birgün burda veririz kız birrşey yazayım yarın gece 12 de burda olacam senin yerine yazayımda kızma ama yarınki konuşmanı ben yapayımda kızma tamam mı darılma streslisin yabbbz ıyı yolcukluklar...hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah hadı bakalım:))9
merhaba kızlarr yaa aklım karıştı benim...
ben bu sabah devlet hastahnesınde gıdıp ucretsız olarak yaptırdım tahlıllerımı..yarın cıkıcakmış sonuçlarım..normal ssk ya bakan özel hastahaneler 900 tl istedi..dewlette ucretsız yaptırttım..ctesi günü içinde doktor aret beyden randövü aldım..eşimden sperm testi istemişlerdiya burda yaptırın demişlerdi..ctesı alamıycagımız ıcın sonuçları cuma öğlen 1 de sperm için randövü verdiler..en erken cinsel perhiz için 3 gün dedi kız...eşim bugun saat 1 de boşaldı cuma saat 1 e kadar 2 gün oluyor dimi..3 gün diye hesapladık bizz ne olucak yafff:26: ​kafam karıştı 3 gunmu oluyor 2 gunmu
spermiogram B
Hacmi 2.5ML
Renk Krem
PH 8
İleri hızlı yüzde 57
ileri yavaş yüzde 18
yerinde hareket yüzde 3
hareketsiz yüzde 22
canlılık oranı yüzde 75
sperma sayısı 22 milyon
sperma mikroskobi sonucu nadir lökosit
likefikasyon süresi 20dk
viskozite normal
bu arada morfoloji yok neden yok kızlar anlamadım????? o önemli değil mi sonuçta yaa??
kan sonuçları
FSH 1,05
LH 1,7
Prolaktin 9,37
Total testesteron 4.09
deneyimli arkadaşlar lütfen yorumlayabilir mi???Şimdiden çok teşekkürler
kKIZLARRR HEPİNİZE İYİ GECELER SABAH OKUYACAK OLANLAR İÇİN DE GÜNAYDINLAR EVDE KALMIŞ PASAKLI KIZLARRRR
SAAT 9:30 UÇİCİM NLOCAK BİLMİYORUM TEK BİLDİĞİM STRS YAPTIM İNŞ.ÇATLAK Bİ DOKTOR DEĞİLDİR RABBİM HAYIRLI YOLDA BİZLRİ YÜRÜTSÜN BEN GİDİYORUM HEPİNİZİ ÖPÜYORUM CANLARIM YAVRIIII CEYLANLARIM BENİM ...RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI BEBİŞLER VERSİN İNŞ.OLANLARADA ONLARA BAĞIŞLASIN BEN GİDİM YABAN ELLERE
BANA DUA EDİN KIZLARRR GELİNCE SİZE DAHA CİCİ ŞEYLER SÖYLERİM FISTIKLAR
BENİ UNUTMAYIN GERÇİ YARIN GECE BURDA OLURUMDA SİZ YİNEDE UNUTMAYINNN![]()
ben ne diyim yaa 3 tane doktora gösterdim iyi dediler tahliller için zaten adet düzensizliğimi biliyo doktorum ama bahçecinin doktoru kesinlikle fayda görmek için menegon kullanman lazım dedi:26:
kKIZLARRR HEPİNİZE İYİ GECELER SABAH OKUYACAK OLANLAR İÇİN DE GÜNAYDINLAR EVDE KALMIŞ PASAKLI KIZLARRRR
SAAT 9:30 UÇİCİM NLOCAK BİLMİYORUM TEK BİLDİĞİM STRS YAPTIM İNŞ.ÇATLAK Bİ DOKTOR DEĞİLDİR RABBİM HAYIRLI YOLDA BİZLRİ YÜRÜTSÜN BEN GİDİYORUM HEPİNİZİ ÖPÜYORUM CANLARIM YAVRIIII CEYLANLARIM BENİM ...RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI BEBİŞLER VERSİN İNŞ.OLANLARADA ONLARA BAĞIŞLASIN BEN GİDİM YABAN ELLERE
allah razı olsun ben birazdan uyuyacam bide bakacam sabah olmuşş
sonra orda gözümü açacamm kıbrıstayımm canım ya rabbim hiç birimizi bu duygudan mahrum etmesin inş.
ön görüşme bi muayene olacammm canım rabbim hepimize bebişler nasip etsin inş.tşk.arkadaşım
sağol canım ya hayırlı haberi dilerim hepimiz birgün burda veririz kız birrşey yazayım yarın gece 12 de burda olacam senin yerine yazayımda kızma ama yarınki konuşmanı ben yapayımda kızma tamam mı darılma streslisin ya
KIZLAR BAT 2 ACABa OLDUMU YAA
hayırlısı olsun canım ya hayıt var incır, soğan kuru var balla çörek otu ,balla polen var sen hangısını denemek istersrn canım![]()
soğan kürünü duydun mu? Saraçoğlunun biz bi kaç ay daha denicez olmazsa kürü denicem inş..
sağan kürü ile hayıt denemek istiyorum ya sizce ikisini birden kullanınca bişey olur mu ki..tek tek mi kullanmalıyım :44::44:
sağan kürü ile hayıt denemek istiyorum ya sizce ikisini birden kullanınca bişey olur mu ki..tek tek mi kullanmalıyım :44::44:
3 mayısta gıdecegım canım erken dıye doktor söylemez belkı ama ınş gösterır![]()
canım 2 gün dolmuş 3. gün oluyor hani adetide öyle hesaplıyoruz ya olduğumuz günüde sayıyoruz o gibi hesaplamışlar herhalde