ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

iyi almışsın kız demek kot tişört aldın bana birşey almadın
peki romantik masada otururken ne konuştunuz süslendinmiii anlatsana ayolll birsoşta pek zeki masayı akıl edemedimm slm söyle benden ona o anlarrrrrrr
seni görünce şok olmuştur sanmıyorum senin yaptığın masadan dolayı olsun GULYABANİİİ görmüş ilk

günleini say bakam bende sayıyorum ecem son 22 gün
hayırlı olsun inş.düğünlere denk gelirsinde bol bol hoplayıp zıplarsın rabbim hep mutluluğunu daim etsin

söyle yavrum ne istiyon sanada alim:21::21::21:
valla eşim okadar şok olduki şaşkınlıktan pek bişi konuşamadık ama çok mutlu oldu..tabiki süslendim şekerim saçlarımı falanda yaptım makyaj ki normalde pek yapmam ben güzeldi yani..
evet ya :nazar::nazar::nazar:birsoş hakikaten zeki ve pek romantik sağolsun ondan aldım taktik uyguladım ve sonuç harika:9::9::9::9:
bu arada canım 500 tefriciye okudum inşallah daha okuyabilirsem söylerim..

bende okurum canım :)
çok sağol canımmm ya allah razı olsun senden
genelde aksama kadar gırıyorum ama kımse olmayınca gerı çıkıyorum
evet canım kimse olmuyor genelde havalar ısındı ya ondandr kızlar bunalmış durumda da daaa daaa

söyle yavrum ne istiyon sanada alim:21::21::21:
valla eşim okadar şok olduki şaşkınlıktan pek bişi konuşamadık ama çok mutlu oldu..tabiki süslendim şekerim saçlarımı falanda yaptım makyaj ki normalde pek yapmam ben güzeldi yani..
evet ya :nazar::nazar::nazar:birsoş hakikaten zeki ve pek romantik sağolsun ondan aldım taktik uyguladım ve sonuç harika:9::9::9::9:
bu arada canım 500 tefriciye okudum inşallah daha okuyabilirsem söylerim..

amcaaa bana şeker al onu istiyolummm
hııı anladım şimdi senle birsoşşş aynı kafadan giserseniz böyle olur birde makyaj yaptın işi çözdüm neden kocanın şokkkk olduğunu aman allahım benim karım hortlaklara benzemiş demiştr enişte bey çaktırmamıştr fazla
şaşkınlıktan konuşamadı değilllll şaşkınlıktannn gördüğkleri onun üstünde derin etki yaratmıştr birsoştan fikir almayacaktan hatanın sebebi buuuu

BENDE SONRA YAPİCİM BUNLARı bizim bostan korkuluğu anlar umarım bazen sıkıntıdan boolllca makyaj yaparım sana bakınca korkim diyorda yada çekil gözümün önünde yıka şu yüzünü der
kız çok sağol allah razı olsun rabbim en kısa zamnda mucizeni versin sana seneye bu zamalar yavrunla kutlarsın yıl dönümünü

Son düzenleme:
cCANLARIM CİĞERLERM DOSTLARIM ARKADAŞLARIM YAVRU CEYLANLAR KEKLİKLERİM MİNK KUŞLARIM EŞSİZ GÜZELLİKTE KİŞİLİĞİ TAM OTURMUŞ KALBİ TEMİZ HATTA TERTİMİZ ARKADAŞLARIM BENİMMMMM(bu kadar yağ yeter sanırım):52::52::52::52::52:
bugün son iğnemide yaptım son 10 günüm kaldı iğnelere başlıycam inş.tüp bebek işine yolunuz çıkmaz rabbim size bu ayların hürmetine tüm peygamber ve evliyalrın yüzü suyu hürmetine tüp bebeğe gitmeden hayırlısıylla yaşatsın hayırlı evlat....
hamiş olanlara sağsalim kucağına almayı nasip etsin
benim gibi tüp bebek yolunda olanlarada bu ayların hürmetine hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin diyeceğim şu kiiiiiiii

bekar olanlarada gönlünde her kim varsa hayırlısıyla muaradını ona versin(ikizbebişistiyorum anladın sen onu)
KIZLARRRRR YA ÇOK HEYECANLI Bİ DURUM(bu kadar)

neyse ben istediğim detayı aldım sonunda .amin canım seni seviyoruz ve mübarek ayda dualarımız seninle olucak...

leb demeden leblebiyi anlıyorum kız iyiki varım bu topiğin benim gibi zeki birine ihtiyacı varrrr
bende sizi seviyorum ya rabbim hepimizin dualarını kabul etsin yarın oruç tutacanmı sabah çalışma yapacaktın ya nasıl olacak

herkese hayırlı ramazanlar rabbim dua kapımızı bu ayın hürmetine açık tutsun hayırlısıyla gönlümüzdekini bizlere nasip etsin kızlar dualarla canlarım hepinizi öpüyorummmm

kızlar hepimizin ramazanı şerifi hayırlı olsun..ne guzel 11 ayın sultanı ramazan geldı..sofralarımız ewlerımız bereketlenecek..rabbim ramazanın hürmetine yuvalarımızı şenlendirsin bereketlendirsin inşallahh..:16:

herkese hayırlı ramazanlar rabbim dua kapımızı bu ayın hürmetine açık tutsun hayırlısıyla gönlümüzdekini bizlere nasip etsin kızlar dualarla canlarım hepinizi öpüyorummmm
oruç tutmamak benim doğamda yok, namazım eksik ama onada ramazanda başlıycam allahın izniyle inş. devamınıda getiririm...mic mic işlemi ise erken sahura kalkıcam işimi halledicem :):52:

cCANLARIM CİĞERLERM DOSTLARIM ARKADAŞLARIM YAVRU CEYLANLAR KEKLİKLERİM MİNK KUŞLARIM EŞSİZ GÜZELLİKTE KİŞİLİĞİ TAM OTURMUŞ KALBİ TEMİZ HATTA TERTİMİZ ARKADAŞLARIM BENİMMMMM(bu kadar yağ yeter sanırım):52::52::52::52::52:
bugün son iğnemide yaptım son 10 günüm kaldı iğnelere başlıycam inş.tüp bebek işine yolunuz çıkmaz rabbim size bu ayların hürmetine tüm peygamber ve evliyalrın yüzü suyu hürmetine tüp bebeğe gitmeden hayırlısıylla yaşatsın hayırlı evlat....
hamiş olanlara sağsalim kucağına almayı nasip etsin
benim gibi tüp bebek yolunda olanlarada bu ayların hürmetine hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin diyeceğim şu kiiiiiiii

bekar olanlarada gönlünde her kim varsa hayırlısıyla muaradını ona versin(ikizbebişistiyorum anladın sen onu)
KIZLARRRRR YA ÇOK HEYECANLI Bİ DURUM(bu kadar)

:)anladım canım anlamammı :)amin canım insallah önce kociş sonra bebiş :)hehhe:) hadi insallah bu mübarek ayın bereketine yuvalarınızda senlenir göbişleriniz bebişlerle dolsun:) ne güzel pozitifsin hadi bakalım insallah müjdeli haberlerini alırız canım.güzel dileklerin için sagol canım benim :*

zeynoşummmm ben tefriciyede 300 ü geçtim perşembe ye kadar 1000 kesinlikle yaparım tabi allahın izniyle aynı zamanda ,haberin olsun canım.....

oruç tutmamak benim doğamda yok, namazım eksik ama onada ramazanda başlıycam allahın izniyle inş. devamınıda getiririm...mic mic işlemi ise erken sahura kalkıcam işimi halledicem :):52:
ha ha haaa mic mic nasıl olacak kız zaten saurda erken başlıyor sen en iyisi yine aynı yöntemi yap kız sabaha denk gelmiyyyyy valla sahurda mic mic olursa haliyle kalkacan dökülecekk
ben bugün çoook halsizdiim sürekli ateş basması oluyordu öldüüüüümmmm

:)anladım canım anlamammı :)amin canım insallah önce kociş sonra bebiş :)hehhe:) hadi insallah bu mübarek ayın bereketine yuvalarınızda senlenir göbişleriniz bebişlerle dolsun:) ne güzel pozitifsin hadi bakalım insallah müjdeli haberlerini alırız canım.güzel dileklerin için sagol canım benim :*
zaten kız kociş olmadan bebiş olmiyyy ayolll
aminnn canım ya rabbim hepimize gönlümüzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallahhh

zeynoşummmm ben tefriciyede 300 ü geçtim perşembe ye kadar 1000 kesinlikle yaparım tabi allahın izniyle aynı zamanda ,haberin olsun canım.....
çok sağol canım ya ben 1300 tane okudum belki okuyan olur diye fazla olmasın diye beklemedeyim bugün zaten başımı kaldırmadımmm

kızlar hepimizin ramazanı şerifi hayırlı olsun..ne guzel 11 ayın sultanı ramazan geldı..sofralarımız ewlerımız bereketlenecek..rabbim ramazanın hürmetine yuvalarımızı şenlendirsin bereketlendirsin inşallahh..:16:

aminnnn canımmmmm

selam kızçelere nasılsınız..hepinizin ramazanı şerifi mübarek olsun inşallah..ben bu sene oruç tutamadım o yüzden buruk hissediyorum kendimi bişey anlayamadım malesef :( hamişler oruç tutanınız var mı aranızda ben bulantılardan dolayı güvenemedim kendime..

Kizlar gunaydin nasilsiniz bakalim? Ben oruc tutamiyorum kizlar cok bulantim var birde fransada oruc 18 saat bebek susuz kalir diye korkuyorum acikcasi ve tutmamaya karar verdim seneye oderim insallahh sizce hamileyken oruc tutulmalimi?

kızlar günaydın,

benim yarın itibari ile salat-ı tefriciye başlamam lazım bana yarddımcı olurmusunuz.

Back
X