ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

hımm tamam barışalım ozaman:1::1::1::1::1:
benimde yumoşlar tembel hatta çalışmamaya direniyor gibi bişi .tatile gittim haliyle ara verdim şimdide ramazan artık .sen düzenli adet oluyormusun bende gecikmeli oluyor .:50::50::50::50::50:
ben geçtiğimiz kasım ayına kadar gecikme bilmezdim, strestenmi problemmi var bilmiyorum sonrasında 3 kere gecikti ,geçen ay 15 gün kadar geçti doktora gitiğimde tembellik olabilir dedi, ama hormon testi yaptırdım hormonlarda problem yok. o halde ikimizde ramazan ertesi gdiyoruz.

ben geçtiğimiz kasım ayına kadar gecikme bilmezdim, strestenmi problemmi var bilmiyorum sonrasında 3 kere gecikti ,geçen ay 15 gün kadar geçti doktora gitiğimde tembellik olabilir dedi, ama hormon testi yaptırdım hormonlarda problem yok. O halde ikimizde ramazan ertesi gdiyoruz.
aynen.
Hayırlsı olsun inşallah .hormonlarda sorun yoksa işin daha kolay canım .

Kizlar daha dogrusu hamileler oruc tutuyomusunuz ?? Ben tutmuyorum daha ucunci ayin icindeyim ya korkuyorum bebege bisey olursa susuz falan kalirsa diye siz ne dusunuyorsunuz

Kizlar daha dogrusu hamileler oruc tutuyomusunuz ?? Ben tutmuyorum daha ucunci ayin icindeyim ya korkuyorum bebege bisey olursa susuz falan kalirsa diye siz ne dusunuyorsunuz

ben ilk gün tuttum cnm...sonra doktora sordum ,hemşire çıktı doktor bey hastalarına tutmamasını söylüyor ilerde bebek için problem yaratabilirmiş dedi bende tutmuyorum...rabbim bile müsaade etmiş zaten zor bulduk eziyet etmeyelim bebeklere inşallah en kısa sürede tutar borcumuzu öderiz bizde:)ortasında sonunda bide kandilede tutucam inşallah:)

huuu huuu kızlarr nasılsınızz :32:
bugünn benım bat gunum heran gelebılırlerr ben bı hafta tatıle gırcem siz aç aç dolaşınn :9::9:

ben cesaret edemiyorum daha önce yapmadığım yemeği ilk misafire çkarmayı, kendine güvendiğnden olsa gerek yapıyosun ...

yeşillik piknik alanı ya :52:birsoşun oturtmasınıda deneyebilirsin gelmediki soralım zehirlenen olmuşmu ?

zeynoşcum elımın lezzetı guzeldır daha buzamana kadar hıc olumsuz yorum almadım..yemek yapmayıda severım guzel ozenerek yaparım
:1: tadından önce gorunusuyle doyururum mısafırlerımı..facede arkadasım olan kızlar oturtmamlaa islim kebabım nasıl gorunuyordu heee :51::52::52::52:

yok kız onun yaptığı yemeği yapma ben kızzzz ne güzel iştahınyeşillikler içinde daha çok açılırr

kızzz zeynoşşş sana vermem zaten ben yaptıgım yemekten..eylemx e islim kebabı yapıcam o hamıle canı ceky kuzum sız avucunuzu yalayın ıkı zeyneplerr :19::9::9::9:

gelince görüsemiycez kuzum cünkü ramazanlık oruc farklı sehirlerdeyiz cünkü,ondan ramazan bayramından sonra insallah görüsecez bakalım bi görüselim hayırlısı ile kuzum ondan sonra belli olur hersey
inş.canım hadi bakalım hayırlı olsunnn
kızzz zeynoşşş sana vermem zaten ben yaptıgım yemekten..eylemx e islim kebabı yapıcam o hamıle canı ceky kuzum sız avucunuzu yalayın ıkı zeyneplerr :19::9::9::9:

canıım midem o kadallll geniş değil sağlık bakanlığı onaylı olup olmadan hayatta yaptığn hiçbirşeyi yememmmmmm
taaaamı:30::30::30::30::30:
tatilde yapacan he bende salı yada çarşamba doktora gidecem bozacam mecbur senle karşlıklı içek birşeyler :7::7:

bugünn benım bat gunum heran gelebılırlerr ben bı hafta tatıle gırcem siz aç aç dolaşınn :9::9:

zeynoşcum elımın lezzetı guzeldır daha buzamana kadar hıc olumsuz yorum almadım..yemek yapmayıda severım guzel ozenerek yaparım
:1: tadından önce gorunusuyle doyururum mısafırlerımı..facede arkadasım olan kızlar oturtmamlaa islim kebabım nasıl gorunuyordu heee :51::52::52::52:

kuzum merakımı celbetti bizde face den arkadaşı olalımda bizde görelim .bende hasan paşa köftesini yapmayı planlıyorum daha önce yapmamıştım.

çok güzeldi canm görüntüsüyle bile doydum..ellerine sağlık becerikli hatunsun valla:21::21:
kuzum merakımı celbetti bizde face den arkadaşı olalımda bizde görelim .bende hasan paşa köftesini yapmayı planlıyorum daha önce yapmamıştım.

valla merak edilecek kadar cidden harika görünüyordu..hasan paşa köftesimi bayılırım :56::56::56::56: çok severim..ve yaparımda ara ara..görüntüsüde çok güzel oluyor...

inş.canım hadi bakalım hayırlı olsunnn

canıım midem o kadallll geniş değil sağlık bakanlığı onaylı olup olmadan hayatta yaptığn hiçbirşeyi yememmmmmm
taaaamı:30::30::30::30::30:
tatilde yapacan he bende salı yada çarşamba doktora gidecem bozacam mecbur senle karşlıklı içek birşeyler :7::7:

:1::1::1::1: tabisi sağlık bakanlıgı onaylı benım yemeklerım pehhh:33: kızz dün hastalanmadım bugun bakalım gelıcımı bızım kırmızılar pek bı gelıcek gıbı belırtısıde yokya..gerçi ben grıp oldugum ıcın antıbıyotık kullandım ondan gecıkme yasıyor olabılırımm :34:

kızz senın facen varda yenımı soyluyon..bak bak benı merak etmıyorda yemecıklerımı merak edıyor..msj la ısmını soyadını cek bana kuzum hemen eklıyım senı..ben gzlı oldugum ıcın bulunmyorum facede :34: hmm nsl bısey kız bende yapsammı hasan paşa :)))

çok güzeldi canm görüntüsüyle bile doydum..ellerine sağlık becerikli hatunsun valla:21::21:

valla merak edilecek kadar cidden harika görünüyordu..hasan paşa köftesimi bayılırım :56::56::56::56: çok severim..ve yaparımda ara ara..görüntüsüde çok güzel oluyor...

​sağol karanfiltoşum benım..senın kadar becerıkılı olamam valla..yarın aksamada baya kalabalık bı mısafırım var ben orman kebabı yapmayı planlıyorum geenelde kalabalık mısafıre orman kebabı yaarım guzel artan bı yememk oluyor..bu hasanpaşa köfte nasıl verın bakayım tarıfını..kalabalıga olurmu?

:1::1::1::1: tabisi sağlık bakanlıgı onaylı benım yemeklerım pehhh:33: kızz dün hastalanmadım bugun bakalım gelıcımı bızım kırmızılar pek bı gelıcek gıbı belırtısıde yokya..gerçi ben grıp oldugum ıcın antıbıyotık kullandım ondan gecıkme yasıyor olabılırımm :34:
sen şimdi sırf oruç tutmamak için dua ediyorsun adet olayımm diye bilmezmiyim seni sözümün üstüne söz söyleme sakınnnnnnnnn
arkadaşım canım benimmmm demek orman kebabı yapıyorsun sen onu geç ne anlarsın ormandan bahçeden ben sana tarif vereyim sonra şimdi değil iyi akıl yarın bende orman kebabı yapayımmmmmm he heee sen çok yaşaaaa

sen şimdi sırf oruç tutmamak için dua ediyorsun adet olayımm diye bilmezmiyim seni sözümün üstüne söz söyleme sakınnnnnnnnn
arkadaşım canım benimmmm demek orman kebabı yapıyorsun sen onu geç ne anlarsın ormandan bahçeden ben sana tarif vereyim sonra şimdi değil iyi akıl yarın bende orman kebabı yapayımmmmmm he heee sen çok yaşaaaa

ayy sormaa kız adet olcam dıye bu hafta hep kalabalık mısafırler cagırdım yarın 12 kişi olucaz mesela inadına gelmedıler kesın çarşamba gelur uyuz kırmızılar...hee sen tarıf vercem dıye oyala benım tarıflerı çal :19:

ayy sormaa kız adet olcam dıye bu hafta hep kalabalık mısafırler cagırdım yarın 12 kişi olucaz mesela inadına gelmedıler kesın çarşamba gelur uyuz kırmızılar...hee sen tarıf vercem dıye oyala benım tarıflerı çal :19:

12 miiiiiiii kız be valla maşallah okdar enerjilimisin bn olsam tansiyonum çıkar çalıyorum ne yapayım bende yapicim bakalım nasıl oolacak güzel olursa dua kötü olursada sakın ha gözüme görünmeee

Back
X