- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
canım ya öncelikle sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah..bende bu aralar bayağı merak etmiş durumdayım gerçi kız erkek farketmez hiç ama yinede belli olsa kızım yada oğluşum derim artık..öncelik sağlıklı olsun tabi..seninle aynı hastaneye gidiyoruz doktorun kim merak ettim.. gerçi orası bana uzak diye bu aydan sonra gitmim burda yakın bi hastane var oraya gideyim diyorumda kararsızım bilmiyorum doktorumuda çok seviyorum..
birsencim nasılsın canım eski kızların hiçbiri yok artık zeynoşun gelmeyişi bayağı yansıdı artık eskisi gi muhabbetler olmuyo maalesef..
sen ne yaptın bi dha aşılama yapıcaksın sanırım karar verdinmi nerede ve kime yaptıracağına..hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sıradaki hamişimizde sen olursun..
canım ıyıyım saol sen nasılsın 20 gun bya bı koşturmam vardı kuzeni ewlendırdık sımdı rahatım kendı halıme kaldım yıne ne guzel stresten uzaklaşmışmtım baya..adetım yenı bıttı doktora başlıycam bende hande gıttıgınden berı hıc cnm doktora gıtmek ıstemıyor acaba yıne bende asıyeyemı gıtsem memnunmusun cnm kararsızım şuan çok..bu ay eczaneden yakı aldım kasıklarıma ve belıme yapıştırdım bıde aktardan karısım aldım balla bırlıkte sabah akşam yıyorum...ahh ahh sormaa zeynep gıttı kızlarda pek muhabbete gelmez oldu..ne guzel çoğu kız hamiş senınde baya buyumus 3 aylık olucak nerdeyse senınde bıdahakı gıdıste cınsıyet bellı olur..içime erkek dıye doğuyor senin..inşallahh canım dua edın benım ıcın artık mucızem benıde bulsun facedekı profıl resmım gerçek olsun