- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.212
- 598
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #1.701
Verdim Kuzum bir iki saateKan verdin mi canım
Insallah dualarimdasiniz hepİnşallah canım çok sağolrabbim Bi gün kısmet edicek inşallah zamanını bekliyor.. Sen naptın kan verdin mi
Az kaldi azVerdim sonuc gelmedi
Beklemek ne zorlu bir surecmis ya vallaAz kaldi az
Kuzum değerin artmış belli ki kan sonucu çıkmadı mı yaKizlar hemen cikti boyle sizce iyimiEki Görüntüle 2983464
Bu konuda rekor sendeKuzum değerin artmış belli ki kan sonucu çıkmadı mı yabu kan sonuçlarını beklemekte ayrı eziyet beni hatırlıyorsan son beta testini 9 saat beklemiştim
Bence baya belirgin canım inşallah değerin sağlıklı artıyordur canım benimBu konuda rekor sende9 saat ne ya
Yok daha cikmadi ama netlesmis demiArtmistir demi
InsallahBence baya belirgin canım inşallah değerin sağlıklı artıyordur canım benim
Magnii ben ne gördümInsallahKuzum bir kan ciksaydi test yaptim gene hafiflemefi
Cicegim daha cok yeni korkuyorum insallah ilerlerMagnii ben ne gördümhadi inşallah sağlıkla ilerlesin kuzum
İnşaAllah inşallah kuzum. Ne zaman verdin kanı hadi güzelce artsın değerinCicegim daha cok yeni korkuyorum insallah ilerler
Carsamba verdim beta 20ydi simdi verdim sonuc bekliyorum doktor cok az demisti korktumİnşaAllah inşallah kuzum. Ne zaman verdin kanı hadi güzelce artsın değerin
Olsun kuzum sonuçta pozitif geç tutunma olabilir önemli olan sağlıkla artmasıCarsamba verdim beta 20ydi simdi verdim sonuc bekliyorum doktor cok az demisti korktum
Insallah cicegimOlsun kuzum sonuçta pozitif geç tutunma olabilir önemli olan sağlıkla artmasıhadi inşallah bakalım
Ben buradayim diyor kuzumKizlar hemen cikti boyle sizce iyimiEki Görüntüle 2983464
Bende bekliyorum heyecanlaInsallah cicegiminsallah artmistir bir ciksaydi kalbim agzimda
Artis var demi sence deBen buradayim diyor kuzum
Allah razi olsun cicegim yaBende bekliyorum heyecanla
2 saati gecmedi mi kuzumArtis var demi sence de
Allah razi olsun cicegim yaGelseydi artik
Gecti niye gelmedi bu sey2 saati gecmedi mi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?