• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle kullananlar ♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet doktor sonuc guzel duphaston kullanma ama progesterôn icin fitil vardi ona devam et 14 gune gorusuruz dedi 🥲😍

Simdi yazdigimiz konularin altta sagda alinti diye bir yazi var oraya yaziyoruz geri cevaplamak icin asagi inince alintilari ekle var ona bas cikiyor 🔥

Y’a Of ne mutlu oldum harika 😍😍😍rabbim beta sonuclarin kat ve kat artsin😍cok cok hayirli olsun bu surecte kimseye soyleme hemen 😍valla nazar degiyor tebrik ederim
Sonuc ne cabuk cikti begumunki niye cikmadi Of 🤣
14 gün çok ya 😂 sen 10.günü test yapmaya başlarsın 😂😂

Valla canım varsa vardır yoksa yok 😂😂 bu anlamlı söz ile tüm düşüncelerimi anlatabilmişimdir umarım 😂😂
Jajajaja soyle rahat olsam yeterdi bana 🥲en temizi bu dusunce biliyormusun 🥲benim icimde volkanlar tasiyor olacak diyerek susturmaya calisiyorum vesveselerimi 😣

Sonuçlarım çıkmadığı için kaset test aldım şimdi yaptım böyle çıktı 6D1C0563-824B-42E0-AED2-3A207FAD7D60.webp

C672EB9C-94C9-4423-8325-1C02D17D1D6B.jpeg
Simdi ilk alinti yapmak istedigin mesaj icin bu isaretledigim alinti yazan yere tikla
CE180BCA-54DD-428F-981F-C0BF51A57AD0.jpeg
sonra mesaj bolumune gelince de bu isaretledigim yere bas on defa da alintilasan onuda cikar burda 🤣
Issizlikte nirvana yaptim 😪 mutlutablo mutlutablo

Sonuçlarım çıkmadığı için kaset test aldım şimdi yaptım böyle çıktı Eki Görüntüle 2977395
Ayy hala silik cizgi var Hala umut var simdiye kaybolmasi gerekirdi ya beta cok degildiki dusse kalmazdi bence 😍Off senin durum cok heycanli olmaya basladi 10 dakika kaldi gelecek demi

Kızlar kimyasal olduğu kesinleşti beta 33 den 13 e düşmüş
Progesteron ise 10.75 çıkmış

Ah 🥲dusmus hayirlisi degilmis
Ne kadar yavas dusmus ya doktora attin mi simdi
Kuzum uzulme Tamam mi elbet olacak ♥️
Evet çok yavaş düşüyor. Sonuçları attım ama ne diyeceği belli zaten 🙂 ama bu kaset testte helal olsun 13 olan betayı çok net çıkardı😂

Evet çok yavaş düşüyor. Sonuçları attım ama ne diyeceği belli zaten 🙂 ama bu kaset testte helal olsun 13 olan betayı çok net çıkardı😂
Neye guvenecegimizi sasirdik silik cizgi de kotu artik Of cok zor bu isler 🥲bu ay hemen tedaviye baslatir da bu son olur umarim 😍

Neye guvenecegimizi sasirdik silik cizgi de kotu artik Of cok zor bu isler 🥲bu ay hemen tedaviye baslatir da bu son olur umarim 😍
Yok canım bu ay başlamıcaz korunmaya gerek yok ama bir sonraki adetinde ilaç kullanmaya devam edersin şu an ilaca sağlıklı sonuç alamayabiliriz dedi

Hanimlar progesteron hormonuna igneden sonra ki 7. gunde mi bakiliyor yoksa catlamadan sonraki 7. gunde mi bakiliyor acaba 🤔😁

Yok canım bu ay başlamıcaz korunmaya gerek yok ama bir sonraki adetinde ilaç kullanmaya devam edersin şu an ilaca sağlıklı sonuç alamayabiliriz dedi
Ay bir mucize ilacsiz olsun 😍kimyasal da olsa hamile kaldin buda guzel bisey biliyormusun
Hanimlar progesteron hormonuna igneden sonra ki 7. gunde mi bakiliyor yoksa catlamadan sonraki 7. gunde mi bakiliyor acaba 🤔😁
Hic bilmiyorum benim doktor erken sordu kafasina gore soruyor genelde

Back
X