• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovitrelle kullananlar..

Hayır Göbek yada kol farketmez göbekten çekilenlere koldan da Yapılıyor? Ovitrelle vurulmadan doktor yumurtana baktı mı kaç cm olmuştu?
Bakti canim yaa maşallah 4 tane yumurtam oluşmuş ölçümleri yapti ama tam ne kadar olduklarını soylemedi. Sen bu igneyle mi hamile kaldin? Hayirli olsun bu arada :)

Arkadaslar ben de bu ay serophene ovitrelle ve inofolic tedavisi oldm. Dun adetimin onuncu gunuydu ovitrelle vuruldum ama hastanedekiler koldan vurdu. Herkes karnindan vurulmus bu igneyi bir sakincasi olur mu acaba yoksa bosa mi gitti bu ay :KK43:
endişelenme tatlım merak etme karın yada kol farketmiyor..ben karından olmustum bi kez ama gebelik olusmadı.

Evet canım ilk denemede kaldım.
meraba canm hayırlı olsun bu arada hamişliğin.. peki yumurtaların nasıldı canm kontrolde falan.benm tek yumurtamı 18 mm olmus çatlamış demişti dr. zaten biraz da ilgisizdi dr herneyse değiştirdm bende 1 iğneden sonra.suan baslka dr dayım.sonum hayırlısı insallahh

Amin cnm insalah Allah hepimizin kucagini doldursun insalah bn asilama yaptrdim gecen ay tutmadi ara werdim tedawiye bayramdan sonra tekrar asilama yaptrim diyorum ama insalah ona gerek kalmadan hamile kalirim benide unutmayin dualarinzda olur mu
insallah tutar canm.bende 2.dr ma basladım.ilk klomen den polumsuz yanıt alınca.bide eski dr um ilgisizdi ya.bu yeni dr umda rahim filmi istedi.şimdi onun korkusunu yasıyorum

meraba canm hayırlı olsun bu arada hamişliğin.. peki yumurtaların nasıldı canm kontrolde falan.benm tek yumurtamı 18 mm olmus çatlamış demişti dr. zaten biraz da ilgisizdi dr herneyse değiştirdm bende 1 iğneden sonra.suan baslka dr dayım.sonum hayırlısı insallahh
Benim biri 18 diğeri 11 mm 2 yumurtam Büyüdü. 18 olan döllenmiş ama doktorum her 2 günde bir çağırdı ve gözlemledi.

Hayirli ugurlu olsun allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin inşallah :)
Ozel olarak ignenin disinda bir sey yaptiniz mi peki?
İğne öncesi yumurtalar klomenle Büyüdü iğneden sonra ise gün aşırı ilişki dedi. Ilişkiye girmemiz gereken gece kandildi ben oturdum Yasin okudum Hafız bi ablaya sordum günah mı bebek için bu abdestini al yap dedi. O kandilde çok dua ettim çok şükrettim Allah'ım nasip etti. Hiç uğraşmadım tek seferde oldu. Sağlıkla kucağıma alırım inşallah.

Benim biri 18 diğeri 11 mm 2 yumurtam Büyüdü. 18 olan döllenmiş ama doktorum her 2 günde bir çağırdı ve gözlemledi.
anladım canm..drun bukadar gözlem yapması cok güzell.benm de bir yumurtam 18 di ama diğerleri için bu yorum yapmamıstı.zaten alattıkları beni tatmin etmiyodu.suan 2.dr uma basladımm..insallah bunda bi fayda görürüm

Mrb hanımlar ben 1 yıllık evliyim korunmamamıza rağmen bebeğimiz olmadı bu ay 10 mayısta adet oldum 5.günü kolemen başlandı ve 20 mayısta ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum koldan.1 haftadır özellikle sol kasığım geriliyo ve batmalar çok var oturup kalkarken bile sızlama ve batma yapıyor belimde biraz ağrımaya başladı göğüslerim dolgunlaştı ama ağrı yok sizce kan testi yaptırmalı mıyım erken mi iğnenin etkisi geçmiş midir

Mrb hanımlar ben 1 yıllık evliyim korunmamamıza rağmen bebeğimiz olmadı bu ay 10 mayısta adet oldum 5.günü kolemen başlandı ve 20 mayısta ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum koldan.1 haftadır özellikle sol kasığım geriliyo ve batmalar çok var oturup kalkarken bile sızlama ve batma yapıyor belimde biraz ağrımaya başladı göğüslerim dolgunlaştı ama ağrı yok sizce kan testi yaptırmalı mıyım erken mi iğnenin etkisi geçmiş midir
merhaba canım doktorun tavsiye ettiği ilişkiden 12-15 gün sonra test yaptırırsan daha doğru sonuç alırsın diye düşünüyorum. doktor sana adetini beklemeni mi söyledi?

Slm arkadaslar ben de 2 ay klomenden sonra bu ay klomen+ovitrelle kullandım, drum hiçbir sorunumuz olmadığını söylüyor, ama rabbim henüz nasip etmedi... İnşallah hayırlısıyla hepimizin kucağı dolar bi an önce... Benim durumumda olan var mı aranızda

Slm arkadaslar ben de 2 ay klomenden sonra bu ay ovitrelle kullandım, drum hiçbir sorunumuz olmadığını söylüyor, ama rabbim henüz nasip etmedi... İnşallah hayırlısıyla hepimizin kucağı dolar bi an önce... Benim durumumda olan var mı aranızda
Bende senin gibiyim cnm ben 3 ay klomen kullandim bununla beraber menogon+ovitrelle kullandim bi asilama yapildi ama henuz bise yok Rabbim bian once isteyen herkese nasip etsin insalah

3 yıllık evliyim yaklaşık 1 yıldır bebis istiyoruz. Bu üçüncü ayim, ilk . iki ay sadece klomen kullandım, yumurtalarim fazla büyüdü, bu ay dozu düşürüldü bir de ovitrelle iğne yapildi. Senin durumlar ne

3 yıllık evliyim yaklaşık 1 yıldır bebis istiyoruz. Bu üçüncü ayim, ilk . iki ay sadece klomen kullandım, yumurtalarim fazla büyüdü, bu ay dozu düşürüldü bir de ovitrelle iğne yapildi. Senin durumlar ne
Ben 4 yillik ewliyim bizde 2 yildir dusunuyoruz tabi bu gune kadar tedawilere dewam ettim baya zorladi beni yaa bi duzensizlik oldu bi sene boyunca hep kist tedawisi gordum en son amelyat oldum cikolata kistiymis sol yumurtaligimin yarisi alindi tam anlamiyla 4 ay cocuk tedawisi gordum subatta basladim martta asilama yapildi tutmadi ve igneler bana iki ayda 10 kilo aldirdi ara werdik bayramdan sonra tekrar tedawi gordum bi ay prolaktinim dengesiz simdide kasım aralik gibi ikinci asilamayi yapmayi dusunuyoruz insalah tutar bu sefer Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bizimkinide insalah

Back
X