Bende 17. Gündeyim hala adet olmadım. Siz doktora muayeneye gittiniz miHerkese merhaba. Bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum. 15. Gün kan testi verdim negatif çıktı. 20. Gün oldu hala regl olmadım. Böyle bir durum yaşayanınız var mı? Gebelik için umutlanmalı mıyım ?
Doktora gitmedim. Siz Test yaptınız mı ?Bende 17. Gündeyim hala adet olmadım. Siz doktora muayeneye gittiniz mi
Bu ay da çatlatma iğnesi denediniz miGeçen ay Ovitrelle sonrası 17. günde regl olmuştum. 14. gün sonrası hep negatifti testlerim.
Kan testi negatif çıktıysa sonrasında değişmesi zor diye düşünüyorum.
Bu ay da çatlatma iğnesi denediniz mi
İnşallah pozitiftirLetrozol ve çatlatma iğnesi verdi doktor yine. Çatlatma sonrası 10. gündeyim. Hafif sol kasıkta sızı var. Regl olmaya hazırlanıyor büyük ihtimalle. Hiç umudum yok.
Sizinde mi döngüleriniz uzun?
İnşallah pozitiftirEvet 30 günde bir oluyorum. Beklemek daha da zor
Ne kadar süredir bebek istiyorsunuz. Bizim iki yıl oldu.Benim de canımı sıkıyo o durum. Geçen ay 36, önceki aylarda sırasıyla; 31, 47, 29, 36.
Bir sene içinde hamile kalma şansı nerdeyse yarı yarıya azalıyo. Beklemesi dediğiniz gibi çok zor.
İnşallah yakında hayırlı haberleri alırız.
Ne kadar süredir bebek istiyorsunuz. Bizim iki yıl oldu.
32 benimdeBizim de öyle. Son bi senedir planlı denedik, olmadı. Yazın tüp bebek düşünüyoruz artık.. Yaş 35 oldu, zaman kaybetmeyelim dedik. Sizin yaş kaç?
Merhabalar üzerinden epey zaman geçmiş yaz geldi:) acaba gebelik elde ettiniz miiiiiBizim de öyle. Son bi senedir planlı denedik, olmadı. Yazın tüp bebek düşünüyoruz artık.. Yaş 35 oldu, zaman kaybetmeyelim dedik. Sizin yaş kaç?
Merhabalar üzerinden epey zaman geçmiş yaz geldi:) acaba gebelik elde ettiniz miiiii
Ben de aşılama oldum bu ay 4 aydır aşılama yapmaya çalışıyoruz o kadar değişik sebeplerden dolayı bir tülü yapamadık ki ben de bu ay son şansı verdim aşılama oldum çok ümidim yok diğer ay biz de tüp bebeğe başlayacağız inşallah
İnşallah sonucunuz çok güzel olur ve beklediğimizin kat kat karşılığını mutlulukla sağlıkla alırız