Ovitrelle sonrası 20.gün

ggulayyy

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
8
Herkese merhaba. Bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum. 15. Gün kan testi verdim negatif çıktı. 20. Gün oldu hala regl olmadım. Böyle bir durum yaşayanınız var mı? Gebelik için umutlanmalı mıyım ?

Herkese merhaba. Bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum. 15. Gün kan testi verdim negatif çıktı. 20. Gün oldu hala regl olmadım. Böyle bir durum yaşayanınız var mı? Gebelik için umutlanmalı mıyım ?
Bende 17. Gündeyim hala adet olmadım. Siz doktora muayeneye gittiniz mi

Geçen ay Ovitrelle sonrası 17. günde regl olmuştum. 14. gün sonrası hep negatifti testlerim.

Kan testi negatif çıktıysa sonrasında değişmesi zor diye düşünüyorum.

Strese kaynaklı gecikme oluyor olabilir yinede evde testle takip edin

Doktorum bana 15. Günde kan testi ver negatifse duphastonu bırak demişti adet olursan ikinci gün gelirsin demişti. İğne sonrası 21. Günüm şuan ama normal adetime de 2 gün var görünüyor. Dün karnım ağrır gibi oldu bu sabah hiç ağrım yok. Karmakarışık oldum

Geçen ay Ovitrelle sonrası 17. günde regl olmuştum. 14. gün sonrası hep negatifti testlerim.

Kan testi negatif çıktıysa sonrasında değişmesi zor diye düşünüyorum.
Bu ay da çatlatma iğnesi denediniz mi

Bu ay da çatlatma iğnesi denediniz mi

Letrozol ve çatlatma iğnesi verdi doktor yine. Çatlatma sonrası 10. gündeyim. Hafif sol kasıkta sızı var. Regl olmaya hazırlanıyor büyük ihtimalle. Hiç umudum yok.

Sizin de mi döngüleriniz uzun?

Son düzenleme:
Letrozol ve çatlatma iğnesi verdi doktor yine. Çatlatma sonrası 10. gündeyim. Hafif sol kasıkta sızı var. Regl olmaya hazırlanıyor büyük ihtimalle. Hiç umudum yok.

Sizinde mi döngüleriniz uzun?
İnşallah pozitiftirEvet 30 günde bir oluyorum. Beklemek daha da zor

İnşallah pozitiftirEvet 30 günde bir oluyorum. Beklemek daha da zor

Benim de canımı sıkıyo o durum. Geçen ay 36, önceki aylarda sırasıyla; 31, 47, 29, 36.

Bir sene içinde hamile kalma şansı nerdeyse yarı yarıya azalıyo. Beklemesi dediğiniz gibi çok zor.

İnşallah yakında hayırlı haberleri alırız.

Ne kadar süredir bebek istiyorsunuz. Bizim iki yıl oldu.

Bizim de öyle. Son bi senedir planlı denedik, olmadı. Yazın tüp bebek düşünüyoruz artık.. Yaş 35 oldu, zaman kaybetmeyelim dedik. Sizin yaş kaç?
Merhabalar üzerinden epey zaman geçmiş yaz geldi:) acaba gebelik elde ettiniz miiiii

Merhabalar üzerinden epey zaman geçmiş yaz geldi:) acaba gebelik elde ettiniz miiiii

Merhaba

Letrozol/Femara ve Ovitrelle maalesef işe yaramadı bende. 4 ay boyunca kullanmıştım. Baktım her ay aşırı umutlanıyorum ve sonrası hüsran, psikolojik olarak daha fazla yıpranmadan tüp bebek tedavisine başladık bu ay.

Bakalım inşallah olur bu sefer
Sizde durumlar nedir?

Ben de aşılama oldum bu ay 4 aydır aşılama yapmaya çalışıyoruz o kadar değişik sebeplerden dolayı bir tülü yapamadık ki ben de bu ay son şansı verdim aşılama oldum çok ümidim yok diğer ay biz de tüp bebeğe başlayacağız inşallah

İnşallah sonucunuz çok güzel olur ve beklediğimizin kat kat karşılığını mutlulukla sağlıkla alırız

Yorucu süreçler maalesef..
İnşallah aşılamada hemen pozitif sonuç görürsünüz

`