Aşılama Ovitrelle sonrası 4.gunum kan tahlilim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Duanasip

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2019
73
45
38
31
Merhaba kızlar bir hamilelegim oldu çatlatma iğnesi sayesinde ve 24+4de erken doğum yaptım 2gun sonra oğlumu kaybettim 1yildir deniyoruz ama olmuyo bugün iğnenin 4.gunu ve ben dayanamayıp bugün kan verdim ve sonucun 77.40 çıktı cokmu erken acaba merak ettim

Çok çok erken zaten iğnenin prospektüste de 10 günden önce kan ve idrar tahlili yapmayın yazar.

Merhaba kızlar bir hamilelegim oldu çatlatma iğnesi sayesinde ve 24+4de erken doğum yaptım 2gun sonra oğlumu kaybettim 1yildir deniyoruz ama olmuyo bugün iğnenin 4.gunu ve ben dayanamayıp bugün kan verdim ve sonucun 77.40 çıktı cokmu erken acaba merak ettim
Merhaba canım çok erken iğne etkisi daha çok yeni eğer 10gun böyle bı test çıksaydı iğne etkisi demeyebilirdik

Çovit testinde yaptı doktor ama burda okudum 4gunde 13cikkiyo galiba genelde yüksek olunca merak ettim bnde
İğnenin etkisi 10 gün sürüyor ondan önce yapılan testler geçersiz derler inşallah güzel sonuç alırsınız

Çovit testinde yaptı doktor ama burda okudum 4gunde 13cikkiyo galiba genelde yüksek olunca merak ettim bnde
canım burda iğnenin 6. - 7. gününde kan verip 70-80 çıkıp sonra negatif çıkanlar da var 4. gün aşırı aşırı erken olmuş en az 11-12. günü bekle. inşallah bebeğin seninledir ama olmazsa da hayal kırıklığına uğrama her şeye alıştır kendini

Back
X