Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AşılamaOvitrelle sonrası adet olamama test negatif
Evet arkadaşlar konu başlığında da olduğu gibi ovitrelle den 16 gün sonra test yaptım negatif çıktı 6 gün geçti adet olamadım kasık ağrısı akıntı göğüs ağrısı da var aramızda böyle olan var mı acaba
Doktor randevusu da alamiyorum
Evet arkadaşlar konu başlığında da olduğu gibi ovitrelle den 16 gün sonra test yaptım negatif çıktı 6 gün geçti adet olamadım kasık ağrısı akıntı göğüs ağrısı da var aramızda böyle olan var mı acaba
Doktor randevusu da alamiyorum
Canım hamilelik olmazsa iğne etkisiyle 14 gün sonra adet olunur diyorlar ama ben 14.gün olmadım adet gunum 14 günden 2 gün sonraydı yani 16. günde adet oldum sende adet gününde olabilirsin ...
Canım hamilelik olmazsa iğne etkisiyle 14 gün sonra adet olunur diyorlar ama ben 14.gün olmadım adet gunum 14 günden 2 gün sonraydı yani 16. günde adet oldum sende adet gününde olabilirsin ..an