Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar ben 8 gün önce ovitrelle iğne vuruldum 3 yumurtam vardı boyutları sağlıklıydı. Aslında iğnenin etkisinin süreceğini duydum biliyorum ama yine de dayanamadım testim bu şekilde çıktı bakar mısınız
Selam kızlar ben 8 gün önce ovitrelle iğne vuruldum 3 yumurtam vardı boyutları sağlıklıydı. Aslında iğnenin etkisinin süreceğini duydum biliyorum ama yine de dayanamadım testim bu şekilde çıktı bakar mısınız
8 gün önce catlatma iğnesi vurulduysaniz 36 saat sonra catlama gerçekleşse ve gebelik olussa idrarda bu kadar kısa sürede çıkacağını sanmıyorum ama her bünye farkli tabi en iyisi kan testi