Ovitrelle sonrası kaçıncı gün POZİTİF oldunuz hanımlar?

Daisygirl1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2025
27
1
1
Merhaba herkese, 4 ekimde Ovitrelle iğnesi yaptım. İğnenin 12. Gününden beri yani 2 gündür baya bi kasık ağrım var adet olacakmışım gibi. Bugün iğnenin 14. Günü yeniden test yaptım ama negatif. Normalde sancım gelir 1-2 saat içinde regl başlardı. Daha önce bu iğnede kaçıncı gün pozitifi gördünüz. Çok stresliyim.

Ben üçüncü kez oldum ama bu sefer aşılama olum seninle aynı gün çatlatma iğnesi olmuşuz benim diğer günlerimde öyle plmuştu ama 16 17 günler regl olmuştum şuan yine regl sancısı gibi ağrı giriyor malesef

Test yaptınız mı ? Sancının 2 gündür olupta regl gelmemesi ilginç

Benimde yarın test günüm çarşamba ve perşemvr yaptıklwrım silikti ama iğne etkisi diye, ihtimal vermedim yarın sabah yapacağım

Ben test yaptım ama negatif oldu 13 gün oldu aşılama olalı ama daha regl olmama 3 yada 4 gün var
Şunu merak ediyorum Ovitrelle adet gününü etkiliyor mu . Sonuçta yumurtayı ve çatlatmayı erken yaptığımız için müdahale ediyoruz. Mesela benim normal adet günüm 23 Ekim daha 5 gün var. Ama iğnenin 14. Günü adet günü diyorlarz hangisini baz almam gerek şuan iğnede 14. Gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…