Ovitrelle temini yardım

elaelbam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
10
0
1
27
Merhabalar ovitrelle aylardır denk getirip bulamıyoruz özellikle Erzurum ve çevresi ovitrelle elinde fazla olan varmı ücreti karşılığında alabilirim yada temin edebileceğim bir yol eczane bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim tüm illerdede elinde olan varsa bı sekilde ulaşabilirim

konu hakkında bilgim yok ama eczaneler nerede var göremiyor mu? en azından söylediği yeri arar teyit edip ayırtır gider teslim alırdınız. ben daha önce bu şekilde temin ettiklerini okumuştum burada.

Merhabalar ovitrelle aylardır denk getirip bulamıyoruz özellikle Erzurum ve çevresi ovitrelle elinde fazla olan varmı ücreti karşılığında alabilirim yada temin edebileceğim bir yol eczane bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim tüm illerdede elinde olan varsa bı sekilde ulaşabilirim
Canım ben 10 mayısta iğne oldum ve bulana kadar gerçekten ter döktük İzmir'de babamın çok yakın eczacı arkadaşı var o depoya falan sordurtmuş eczacı gruplarına sordurtmuş sadece bostanlı semtinde bulabilmistik ama doktor tüp bebek merkezlerinin ve özel hastanelerin yakınındaki eczanelere bakın oralarda olabilir demişti sende öyle yap istersen

Malesef bulunduğum şehir Erzurum'da bütün eczaneler olmadığını söylüyor tek tük gelenleri de zannedersem ayırıp birileri hemen temin ediyor o yüzden 1 tane dahi bulamıyoruz bu ilacı neden bu kadar zor hale getirdiler tedavisi olan hastalığı ilacizliktan tedavi edemiyoruz gerçekten çok ilginç

Anladığım kadarıyla tanıdık eczane tanıdık ecza depo gorevlisi olmadığı sürece bu ilaca ulaşamayacağiz

Buldunuzmu ben Hakkarideyim bulamıyorum bulduğum yerde aşırı uzak il ama kargoda gelirse bozuluyormuş doğru mu bilginiz varmı

Ankarada'yım buradaki eczaneler bile yalnızca ovitrelleyi vermiyorlar olmasına rağmen,
tüp bebek ilaçlarının tamamını alırsanız veriyorlar ben de vermeyen eczaneleri şikayet ediyorum ama değişen bir şey yok.

Ben bulamadım başka şehirde bulursam bir tanıdık vs. gönderip aldirabilirim 2 buz kesesi arasına konularak şehirler arası otobüsle gönderen bulabilirseniz sorunsuz gelir buz kesesi 20 saate kadar serin tutar sorun olmaz

Ben bulamadım başka şehirde bulursam bir tanıdık vs. gönderip aldirabilirim 2 buz kesesi arasına konularak şehirler arası otobüsle gönderen bulabilirseniz sorunsuz gelir buz kesesi 20 saate kadar serin tutar sorun olmaz
Buldunuzmu ben Hakkarideyim bulamıyorum bulduğum yerde aşırı uzak il ama kargoda gelirse bozuluyormuş doğru mu bilginiz varmı

Back
X