Ovitrelle arıyorum acil! Konya

Orası da, anlaşmalı olduğu merkez lerin hastanesine veriyor ben merkez ismi söyleyince verdi telefınsa yok demişti
Novafertil merkezinin hastasıyım desin geçsin o zaman . Tedaviyi riske etmektense ufak bi pembe yalan söylenebilir .

biz öyle bi cümleyle karşılaşmadık

A Arwen Gafy aklında olsun novafertilden yönlendirildim dersin . 🙈

Arkadaşlar merhaba,
Konya'da Ovitrelle arıyorum. Herhalde sormadığım eczane kalmadı hiçbir yerde bulamıyorum. Delirmek üzereyim :KK57:Temin edebileceğim bir eczane bilen var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum
Medovanın karşısından ki eczanelere de sorabilirsiniz

Novafertil merkezinin hastasıyım desin geçsin o zaman . Tedaviyi riske etmektense ufak bi pembe yalan söylenebilir .

biz öyle bi cümleyle karşılaşmadık

A Arwen Gafy aklında olsun novafertilden yönlendirildim dersin . 🙈
Onu söylemek için yazmuştım zaten 😃 dediğiniz gibi novafertil hastasıyım sabah yapmam gerekiyor, felan dersin

Sevgili Arkadaşlar banada Ovitrelle 250 lazım. hangi konya ve çevre illerde hangi eczanede var bilen var mı acaba. telefon numarası yazıyorum +905523215124

Sevgili arkadaşlar,
bizde 68. il Aksaray da yaşıyoruz. acil olarak Ovitrelle 250 gerekli. bulamıyoruz. lütfen yardımcı olun
Telefon numarası bırakıyorum. +90 552 3215124

Arkadaşlar merhaba,
Konya'da Ovitrelle arıyorum. Herhalde sormadığım eczane kalmadı hiçbir yerde bulamıyorum. Delirmek üzereyim :KK57:Temin edebileceğim bir eczane bilen var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum
Ben medovanın oradaki eczaneden temin ettim akdenizdi

Arkadaşlar merhaba,
Merhaba bulabildiniz mi hala arıyorsanız elimde var yardımcı olmak isterim

Back
X