Daha cok erken yapmışsın döllenme bile yeni olmustur eger olduysa benimde 2.gunum asilamamin beklemen lazim ay sonina kdarKızlar Merhaba ,
18 Kasım cumartesi Ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım 23:00 da.
20 Kasım Pazartesi 10:35 de aşılama oldum .
Çift çizgiyi yaklaşık 3 senedir görmediğim için bi kez olsun nasıl bi duygu merak ettim ve test yaptım . Sonuç negatif . (Test saati 15:45)
Su tüketimine dikkat etmedim tabi bide ….
Aşılamanın 3.günü
İğnenin 5.günü yada 4.günü
Şu an da pozitif çıkması gerekmez miydi ?
Aşılama sonucu negatif mi olacak yani
Fikirlerinizi bekliyorum …
Ya kuzum orası öyle biliyorum da şimdi bizim vurduğumuz çatlatma iğnesinin testi pozitif çıkarması gerekirdi 10.güne kadar bende şu an negatif çıktıDaha cok erken yapmışsın döllenme bile yeni olmustur eger olduysa benimde 2.gunum asilamamin beklemen lazim ay sonina kdar
Her zaman pozitif kesin cikaracak diye bisey yok suan bende yapsam belki benimde negatif cikacakYa kuzum orası öyle biliyorum da şimdi bizim vurduğumuz çatlatma iğnesinin testi pozitif çıkarması gerekirdi 10.güne kadar bende şu an negatif çıktı
Elinde varsa yarın sabah yapHer zaman pozitif kesin cikaracak diye bisey yok suan bende yapsam belki benimde negatif cikacak
Evet o anlama geliyorda kendini yipratma ay sonunu bekle
Senin kac yumurtan vardi kac mmdi peki
2 yumurtam vardı cuma günü gittiğimde kontroleSenin kac yumurtan vardi kac mmdi peki
Onları söylemedi doktor bilmiyorum inan kiRahim duvarj kalinligi flan nasil senin
Benimde 2 taneydi biri 20 digeri 21 di bende ptesi vuruldum sali asilama oldum acaba ikiside catliyormuymuski2 yumurtam vardı cuma günü gittiğimde kontrole
13 mm 16 mm iki taneydi 16 kendiliğinden çatlar demişti çatlamaya elverişli dedi 13 için de cuma akşam tekrar gonal f vurdum 75 doz sonra cumartesi 23:00 da çatlatma iğnesini vurdum
Bilmiyorum ki ben normalde zaten çstlama sancısı hissetmem hisseden çok olmuş sen hissettin miBenimde 2 taneydi biri 20 digeri 21 di bende ptesi vuruldum sali asilama oldum acaba ikiside catliyormuymuski
Merhaba, evet ikisinin de çatlama ihtimali varmış bu durumda ikisi de çatlar ve döllenirse çift yumurta ikizi oluşabilir. Ben de çift yumurtamın çatladığımı öğrenince doktoruma sordum ikiz olabilir dedi bekliyorum inşallah. Allah hepimizin gönlüne göre nasip etsinBenimde 2 taneydi biri 20 digeri 21 di bende ptesi vuruldum sali asilama oldum acaba ikiside catliyormuymuski
Amin insallah siz ne zman yaptirdiniz aşılamaMerhaba, evet ikisinin de çatlama ihtimali varmış bu durumda ikisi de çatlar ve döllenirse çift yumurta ikizi oluşabilir. Ben de çift yumurtamın çatladığımı öğrenince doktoruma sordum ikiz olabilir dedi bekliyorum inşallah. Allah hepimizin gönlüne göre nasip etsin
Aşılama değil sadece femara + Ovitrelle yaptık. Bugün iğne gününü saymazsak 13. Gün.Amin insallah siz ne zman yaptirdiniz aşılama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?