• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OVİTRELLE yi de yaptım şimdi bekleme zamanı ALLAHım sen yardım et

selam arkadslar bende oldum ilk iğnemi ovitrelle bide progestan verdi 36 saat snra ilşki dedi doktorum2gün az değil mi bu süre? ay sonunda gel kan testi yapalım dedi hayrlsı olsun hepimz içn inş..

Canim iki gun degil.o 36 saat sonraki birlesmeden sonra gun asiri iliski gerekiyo.igneyi yaptirdigin tarihten itibaren 15 gun boyunca iliski olacak.bazi Dr lat igne yapilan gunun gecesi ve ardindaki 2 gun de surekli diolarmis.benimki ilk yazdigim gibi dedi.benim bu gun 15. Gunum igneden sonra.dua et.sabah kan tahliline gidicem.Sen de bir Dr unu ara sor cnm.icine dert olmasin.

selam kızlar bende bugün ovitrelle oldum. yalnız kafam karışık nette bazı yerlerde okuduğuma göre doktorlar iğne olunan gün dahil sonraki 2 gün öneriyorlar ama bana doktorum iğneden 36 saat sonra ve ertesi gün dedi yani doktoruma göre bugün iğne yarın ve perşembe ilişki dedi.
geçen ay bu şekilde yaptım tutmadı acaba bu ay bu akşamda denesemmi :44:

özellikle konu sahibi arkadastan rica ediyorum geçen ay iğneden sonra ilişki zamanları nasıldı

selam kızlar bende bugün ovitrelle oldum. yalnız kafam karışık nette bazı yerlerde okuduğuma göre doktorlar iğne olunan gün dahil sonraki 2 gün öneriyorlar ama bana doktorum iğneden 36 saat sonra ve ertesi gün dedi yani doktoruma göre bugün iğne yarın ve perşembe ilişki dedi.
geçen ay bu şekilde yaptım tutmadı acaba bu ay bu akşamda denesemmi :44:

özellikle konu sahibi arkadastan rica ediyorum geçen ay iğneden sonra ilişki zamanları nasıldı

Drum pzt igne yapti.bu gun ilişki yok dedi.salı Prs cmt ilişki olsun sonra bu şekilde gün asiri dewam etsin 15 gün boyunca dedi.
Bizde iğneden bir gun önce de ilişki oldu.salı, Prs,cuma ,pzar,salı,Prs,cmt ilişki oldu.pzt baktirdim bhcg Ye ve gebeydim :)yani drumun takvimini cmt yerine cuma olarak değiştirdik..hangi gün döllenme oldu bilmiyorum.haftaya crs doktor kontrolum var,soracağım :)

Drum pzt igne yapti.bu gun ilişki yok dedi.salı Prs cmt ilişki olsun sonra bu şekilde gün asiri dewam etsin 15 gün boyunca dedi.
Bizde iğneden bir gun önce de ilişki oldu.salı, Prs,cuma ,pzar,salı,Prs,cmt ilişki oldu.pzt baktirdim bhcg Ye ve gebeydim :)yani drumun takvimini cmt yerine cuma olarak değiştirdik..hangi gün döllenme oldu bilmiyorum.haftaya crs doktor kontrolum var,soracağım :)

o zaman bana çarşamba ve perşembe sonrasında cumartesi pazartesi çarşamba cuma demişti öyle devam edeyim
inşallah bendede tutar canım :16:
senide tebrik ederim dilerim sağlıkla kucağına alırsın bebeğini darısı başıma :49:

geçen ay ovitrelle vurulduğumda iğne olduğum gün,ertesi gün ve ağrı hissettiğim için ertesi günde yaptık.3 gün üst üste yani.sonra günaşırı 2 kere falan yapabildik.ama olmadı.bu ay pregnly vuruldum doktorum yine aynı takvimi verdi(2 gün sonrası günaşırı)yine olmadı.bu sefer ben de kendi planımı kendim yapacağım

Son düzenleme:
Slm kizlar, bayadir kimse yazmamis kimsede hayirli haber yokmu:( bende bekliyorum igneyi olali bugun besinci gun test icin erken ama dayanamadim yaptim tabii sonuc pozitif cikti.. Ama biliorum ki bu daha ilacin etkisidir:( ilk kullandigi ay hamile kalanlarin sayisi cok az o yuzden umutlanamiyorum bile:( rabbim hepimizi guldursun insallah...

Canim iki gun degil.o 36 saat sonraki birlesmeden sonra gun asiri iliski gerekiyo.igneyi yaptirdigin tarihten itibaren 15 gun boyunca iliski olacak.bazi Dr lat igne yapilan gunun gecesi ve ardindaki 2 gun de surekli diolarmis.benimki ilk yazdigim gibi dedi.benim bu gun 15. Gunum igneden sonra.dua et.sabah kan tahliline gidicem.Sen de bir Dr unu ara sor cnm.icine dert olmasin.

satwacım merhaba,öncelikle hayırlı olsun Allah bebişini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Sana sorum var. benim 1 tane yumurtam vardı(klomen falan kullanmadım sadece çatlatma iğnesi kullandım) iğneden sonra 4 günü değerlendirdik. Sonra bıraktım. Senin dr.un 15 gün ilişki demiş. Ama tek yumurtası varsa insanın ve iğneden sonrada 3-4 gün içinde çatlayacaksa 15 gün hamile kalmak için ilişki gereklimi bilgin varmı acaba? Senin birden fazlamı yumurtan vardı, o tür durumlar içinmi 15 gun ilişki öneriyor acaba dr.lar? çünkü herbir yumurtanın boyutu farklı oluyor iğneden çok sonra gelişebılecek yumurtalarda olabılıyor ve netice de geç döllenme.. onu yakalayabılmek adınamı 15 gün ilişki istenıyor?? :9:çok konuştum ama bılıyormusun canım yada fikri olan varmı bununla ilgili?

ben 7 haftalık hamileyim ovitrelle kullandım adet sancılar gibi sancılar çekmen çok normal bende de baya sancı oldu7 çünkü yumurtalıkların uyarılıyor inş istediğine kavuşursun

Son düzenleme:
ben 7 haftalık hamileyim ovitrelle kullandım adet sancılar gibi sancılar çekmen çok normal bende de baya sancı oldu7 çünkü yumurtalıkların uyarılıyor inş istediğine kavuşursun

tebrik ederim öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin için bugün 12. günüm iğne olduktan sonra evet ağrı batma oldu ama 2 gündür adet sancısı çekiyorum bu beni korkutuyor olmadı diye test yapsam çıkar mı acaba

Back
X