• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OVİTRELLE yi de yaptım şimdi bekleme zamanı ALLAHım sen yardım et

günaydın cnm ben buralardayımda sen yoksun nasıl gidiyor hamilelik :49: :49: :49: :nazar: nazar: bide benim yarın test günüm yapıp yapmamakla karrsızım çok korkuyorum belirtilerin varmı cnm varsa söylermisin

Canim test gunum yarin demissin.
Kacinci gunun igneden sonra yarin ?
Bana herkes baska bi gun dio..
10,12,14 diyenler var ???

Canim test gunum yarin demissin.
Kacinci gunun igneden sonra yarin ?
Bana herkes baska bi gun dio..
10,12,14 diyenler var ???

benim iğneden sonraki 19.günüm oluyor benim test günümü doktorum belirliyor ama sen adet tarin hangi günse o gün yaptır ben pkoluyum benim adet düzenim yok ilaçlarya oluyorum

kızlar ben bu sabah hastalandım bu ayda olmadı napalım kısmet değilmiş :32::32::32::32::32::32:

kızlar doktoru aradım fakat asistanı çıktı ben doktor hanıma sorup sizi arıyım dedi şimdi aradı yine klomene başlıcakmışım yarın ama günde 2 tane demiş bu sefer fakat 2 taneyi tek seferde mi içicem yoksa belirli aralıklarla mı

canım test günüm yarın ama hiç cesaretim yok gidip gitmemekle çok kararsızım :(

hamilelik varsa artık idrar testinde de çıkar. Kanda baktırmaya cesaret edemeyip önce evde test yapmıştım.Çok silik çıkmıştı. Sonra cesaretimi toplayıp kan testi yaptırmaya gittim. hadi bi cesaret. Bu güne kadar adet olmadıysan inşallah pozitif görme şansın daha yüksek

hamilelik varsa artık idrar testinde de çıkar. Kanda baktırmaya cesaret edemeyip önce evde test yapmıştım.Çok silik çıkmıştı. Sonra cesaretimi toplayıp kan testi yaptırmaya gittim. hadi bi cesaret. Bu güne kadar adet olmadıysan inşallah pozitif görme şansın daha yüksek

canım eşime söyledim zaten önce gebelik testini evde yapalım diye ama istemiyor kan tsti yaptıralım ddi bende gelmiyorum ddim :) bugün eşimin doğum günü ona iki sörpriz bir arada yapmayı çok istrdim :) bide bn pkoluyum adtlrim vaktinde glmez psikolojik blirtilrim bile yok sadece bir rüya gördüm yakında evlat sahibi olmaya dlalet eder diyordu nette inşallah öyledir

kızlarr yine tek çizgi :( :( :( ölecem sanki

canım bazen çok fazla su içince idrarda bhcg hormonunu test cubugu algılayamıyormuş dıye duymuştum
sabah ılk kalktığında açken ıdrarın koyuyken yapmak lazımmış..
belki test cubugu algılayamamıştır?
kan tahlılı yaptırmayacak mısın?

çok zor bılıyorum..
ben de çok gördüm o tek çizgiyiiii :(

canım bazen çok fazla su içince idrarda bhcg hormonunu test cubugu algılayamıyormuş dıye duymuştum
sabah ılk kalktığında açken ıdrarın koyuyken yapmak lazımmış..
belki test cubugu algılayamamıştır?
kan tahlılı yaptırmayacak mısın?

çok zor bılıyorum..
ben de çok gördüm o tek çizgiyiiii :(

Zaten sabah ilk idrar değildi ama bende inanmıyorum hamile olduğuma doktorum kan testi icin bekliyor ama yaptrmiycam çünkü kendimi Özmennin bi alemi yok adetin ikinci günü tekrar gidecem bakalm bu ay aşılama olur büyük ihtimalle cok yoruldum artık

Zaten sabah ilk idrar değildi ama bende inanmıyorum hamile olduğuma doktorum kan testi icin bekliyor ama yaptrmiycam çünkü kendimi Özmennin bi alemi yok adetin ikinci günü tekrar gidecem bakalm bu ay aşılama olur büyük ihtimalle cok yoruldum artık

Benim igneden sonra 12.gunum ve siddetli kasik agrilarim var..reglim geliyor gibi hissediorum..3-4 gune gelmezse kan testi yaptirir ya da Sen gibi adetin 3.gunu Fln Dr a giderim..bu ay da gebelik olmazsa rahim filmi hsg ve ilk asilama yapilabilr demisti drum..Ben de biraz korkuyorum..hakkimizda hayirlisi cnm..Sen hsg cektirmis miydin ?

Benim igneden sonra 12.gunum ve siddetli kasik agrilarim var..reglim geliyor gibi hissediorum..3-4 gune gelmezse kan testi yaptirir ya da Sen gibi adetin 3.gunu Fln Dr a giderim..bu ay da gebelik olmazsa rahim filmi hsg ve ilk asilama yapilabilr demisti drum..Ben de biraz korkuyorum..hakkimizda hayirlisi cnm..Sen hsg cektirmis miydin ?

Evet cnm cektirdim insallah sana gerek kalmaz kokulacak biseyde yok zaten bide rahim filmi adetten sonrra cekiliyor çekildigi ayda tedavi falan olunyor eger doktorun rahim filmi dediyse adet oldugun gun ara randevu al ama insallah olmazsn ben bugün oldum :(

Evet cnm cektirdim insallah sana gerek kalmaz kokulacak biseyde yok zaten bide rahim filmi adetten sonrra cekiliyor çekildigi ayda tedavi falan olunyor eger doktorun rahim filmi dediyse adet oldugun gun ara randevu al ama insallah olmazsn ben bugün oldum :(

Prolaktine bakicam adet olursan dedi.prolaktin sonucu Ile 3.gun gitmek lazim sanirim.prolaktin testi de 130 tl benim hastanede.disarda yaptirip gitsem sonuclar bir gun sonra cikar..Dr a sorarim madem 4. Gunu prolaktin sonucu Ile gelsem olur mu ? Temizlenince de rahim filmi artik...bu basincli sivi hsg esnasinda tuplere iyi geliomus die duydum.Sende faydasi oldu mu cnm ?

Prolaktine bakicam adet olursan dedi.prolaktin sonucu Ile 3.gun gitmek lazim sanirim.prolaktin testi de 130 tl benim hastanede.disarda yaptirip gitsem sonuclar bir gun sonra cikar..Dr a sorarim madem 4. Gunu prolaktin sonucu Ile gelsem olur mu ? Temizlenince de rahim filmi artik...bu basincli sivi hsg esnasinda tuplere iyi geliomus die duydum.Sende faydasi oldu mu cnm ?

Hormon testi icin 2. Veya 3. Gunu gidilir bide 130 cook cnm ben devlette ücretsiz baktırmistim aynı günde çıkmıştı ben geçen ay çekilmiştim olur inşallah

Back
X