Ovitrelle

Aslında çizgi ben burdayım diyor.Ama klomenin yalancı gebelik belirtileri yaşattığın atlamayın. Ben tüm gebelik belirtilerini yaşadım 17.gün adet oldum. Yani bu iğne,ilaç etkisi de olabilir. Aslında 14.gün sıfırlanır deniliyor ama 15 ,16.günlerde çift çizgi çıkıp ilacın etkisi geçip adet olanlar var.Belki de gebesinizdir değer sıfırlanıp yeniden yükselmiştir,anlamanın yolu yarın ve her gün testi tekrarlamak.Yani bence testi tekrarlayın. Umarım gönlünüzce olur.

Yarın birdaha yapıcam inşallah olur

merhaba , kasım ayında regl 3. gün femara basladım 5 gün kullandım sabah aksam 3 adet yumurtam oldu 21, 18, 14 mm ve 23 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum bugün iğnenin 9. günü erken gebelil testi yaptım negatfi , bazı yazılarda okudum sonradan pozitife dönebiliyormus lütfen bana yardımcı olun böyle bişey var mı pozitife dönebilir mi

Benim de bugün 9. Gün negatif çıktı napicazz

birşey sorucam şimdi iğnenin 4. günü ve peçeteye sldim pesbembe bir akıntı geldi regl günüm e 3 gün var yerlesme olabilir mi regl mi erken geldi yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…