Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 4 gün önce oldum müthiş yan etkiler yaşıyorum meme hassasiyeti baş dönmesiKızlar ovitrelle catlatma ignesini kadin dogum doktoru devlet hastanesinde yazabiliyormu
Hadi ya peki gonal f onu karsılarmi devletDevlet de yazıyor, özel de. Ama devlet karşılamıyor ücretli bir iğne
Bilmiyorum ama zannetmiyorumHadi ya peki gonal f onu karsılarmi devlet
EvetKızlar ovitrelle catlatma ignesini kadin dogum doktoru devlet hastanesinde yazabiliyormu
Ne yapilmasi gerekiyor bilginiz varmı
Çatlatma iğnesini gerekli görürse devlet hastanesinde ki doktorda yazar ama raporunuz yoksa çatlatma iğnesini de gonal f i de karşılamıyor rapor çıkartmanız gerekiyor ikisi içindeKızlar ovitrelle catlatma ignesini kadin dogum doktoru devlet hastanesinde yazabiliyormu
Kadin doguma gitmem yeterli olurmu acaba cok tesekkr.ederim ilginizeÇatlatma iğnesini gerekli görürse devlet hastanesinde ki doktorda yazar ama raporunuz yoksa çatlatma iğnesini de gonal f i de karşılamıyor rapor çıkartmanız gerekiyor ikisi içinde
Rapor için diyorsanız onu tam bilmiyorum ama kadın doğum doktoruna giderseniz anlatırsanız o yardımcı olur zaten en doğru bilgiyi doktordan alırsınızKadin doguma gitmem yeterli olurmu acaba cok tesekkr.ederim ilginize
Tekrar tesekkur ederim iyi aksamlarRapor için diyorsanız onu tam bilmiyorum ama kadın doğum doktoruna giderseniz anlatırsanız o yardımcı olur zaten en doğru bilgiyi doktordan alırsınız