ovitrelleden sonra 16. gunum. progestan kullanıyorum dıye mı adetım gecıktı. yardım?

sabahmeltemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
1.495
27
48
Aydın
kızlar ilişkiden berı kullanıyorum ee adetım de gelmedi acaba ılactan mı ne dersınız? ıdrarda da negatıf cıktı zaten(( benım durumumda olan var mı??

kızlar ilişkiden berı kullanıyorum ee adetım de gelmedi acaba ılactan mı ne dersınız? ıdrarda da negatıf cıktı zaten(( benım durumumda olan var mı??

canım progestan tam tersi adet olmanı kolaylaştırır. Ben ovitrelle vurulmuştum sonrasında da progestan kullandım 14. Gün adet olmuştum. Ama iğneden sonra 18.-19. Gün adet olanlarda var. Progestan yapmaz yani aedt gecikmesi.

Idrar testi yanlış çıkabilir kan testi yaptır bence inşallah hamişsindir

hm anladım canım ama daha once 10 gun kullanıp bırakınca 7. gunu adet olmustum. yanı bunu bıraktıgın an adet olmanı saglamıyor mu?

ıste bugun 16. gunum offf cok kafama taktım gece gunduz hamılelık belırtısı su bu arastırıyorum. pazartesı doktora gdıcem o gunu beklıyorm.

çok stres yapma canım o da geciktirebiliyo valla adet olsak dert olmasak dert ben de anlamadım bu işi

yanı ben bunu 10 gun kullanıp bırakmayacak mıyım? off doktor da bır sey demedı yoksa hamıle olup olmadıgımı ogrenene kadar ıcecegım yanı toplamda 20 gun ıcmıs olacagım. 2 ocaktan berı ıcıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…