- Konu Sahibi sabahmeltemi
bazı yorumlara baktım negatıf mı demek offfff yaaa adet de olmadım cok umutlanmıstım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazı yorumlara baktım negatıf mı demek offfff yaaa adet de olmadım cok umutlanmıstım
çok üzgünüm ya evet hamıle olsam cıkması gerekırdı zaten dımı cunku SSAT 17 aralık. 5 hafta gecmıs offfff 5 hftalık olcaktı. cok umıtlenmıstım ınanmıyorum yaa doktorum da pazartesı benı beklıyor ama ben ondan once sonucu ogrndım(
bılmıyorum kı erken mı yaptırdım. SAT 17 aralık ve bugun 17 ocak. tam 31. gun ama bnım adetlerım normalde duzensız yanı en son 37 gunde bır olmustum acaba o etkıler mı??? ıgneden sonra ıse 17. gunum
acaba pazartesı yukselme ıhtımalı varmı kı
kımse yok mu kızlar moralım cok bozuk
dusunmeden edemıyorum bu deger yukselır mı acaba hamılelık olsa cıkmaz mıydı. 31 aralıkta vuruldum bugun 17 gun olmus offff cok streslıyım cok umutlanmıstım ama hala adet olmadım bu arada progestan kullanıyorum 17 gundur
tesekkur ederım arkadasım senın durumun nedır
ınsallah arkadasım gonlumuze gore olur su an cok streslıyım cok uzgunum ne bılım ya ılk denemede olur sanıyordum bır de ben 31 yasındayım yas da gdııyor 1. bucuk yılllık evlıyız. temmuzdan berı de denıyoruz ama soyle ayda 2 3 kez(( son olarak da ovıtrelle kullandım ıste sonuc bu
kımse yok muuuuuuu