Merhabalar .. Bende 11 ekimde vuruldum iğneyi, 25 ekimde kaset test yaptım silik çizgi çıktı. Sonra kan verdim direk beta hcg 6.02 çıktı. Sonra 27 ekimde tekrar test yaptırdım o günde 18.32 çıktı doktorum pazartesi tekrar ver dedi. Regl günümde 29 ekimdi şuanda 2 gün gecikmiş oluyor bakalım yarın yeniden test vericem heyecanla beklemedeyimArkadaşlar merhaba bu ayın 21i nde ovitrelle çatlatma iğnemi vurdum. Tek başıma bekleyerek vakit geçmiyor gün sayıyorum. Sizde durumlar nasıl , iğneden sonraki süreciniz nasıl ilerliyor.
Benim iğnenin etkisi bugün itibariyle negatife döndü bakalım tekrar pozitife dönecek mi :
Ayyy maşallah gözünüz aydın. Daha bol artışlara inşallahMerhabalar .. Bende 11 ekimde vuruldum iğneyi, 25 ekimde kaset test yaptım silik çizgi çıktı. Sonra kan verdim direk beta hcg 6.02 çıktı. Sonra 27 ekimde tekrar test yaptırdım o günde 18.32 çıktı doktorum pazartesi tekrar ver dedi. Regl günümde 29 ekimdi şuanda 2 gün gecikmiş oluyor bakalım yarın yeniden test vericem heyecanla beklemedeyim
Ay amiin inşaallah rabbim tüm isteyenlere versinAyyy maşallah gözünüz aydın. Daha bol artışlara inşallahÇok sevindim sizn adınıza. Ben 10. Günümdeyim henüz ancak pelvik bölgede ağrım başladı doktorum prpgestan fitil başlattı bugün. Testlerle iğnenin etkisinin ne zaman biteceğini takip ediyordum bugün negatifi gördüm inşallah pozitife döner. Yarın güzel haberlerle dönün inşallah duacınızım. TÜM İSTEYENLERE RABBİM TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN. sizde herhangi bir değişiklik oldu mu bu süreçte.
Merhabalar .. Bende 11 ekimde vuruldum iğneyi, 25 ekimde kaset test yaptım silik çizgi çıktı. Sonra kan verdim direk beta hcg 6.02 çıktı. Sonra 27 ekimde tekrar test yaptırdım o günde 18.32 çıktı doktorum pazartesi tekrar ver dedi. Regl günümde 29 ekimdi şuanda 2 gün gecikmiş oluyor bakalım yarın yeniden test vericem heyecanla beklemedeyim
Hadi bugün daha güzel haberlerle gelin inşallah, darısı tüm isteyenlerin başınaAy amiin inşaallah rabbim tüm isteyenlere versinyarın yaptırdığım zaman haber ederim inşaallah güzel haberler ..
ya ben kasıklarımda ve sırtımda ağrı hissettim sonra iğneden sonra 12. Günde test yaptım ama negatif gördüm tabi benim moral bozuldu .. daha sonra 14. Günün sabahında sanki Regl olacakmış gibi ağrılı uyandım sonra bir anda ağrım kesildi hafifte midem bulanıyor gibiydi yine şüphelendim yeniden test yapıyım dedim ama ümidimde yoktu .. sonra bir baktım teste çok çok silik bir çizgi böyle gölge gibi . Dedim ki acaba ben öyle mi görmek istiyorum.. sonra ya aklım böyle karışık olacağına hemen kan testi yaptırayım dedim. Sonucuna inanamadım o kadar erken farketmişim ki .. işte sonra ki süreci anlattım .. şimdi merakla yarını bekliyorum ama kasıklarımda hala hafif hafif ağrı hissediyorum. Bence sizde 14. Günden erken test yapmayın çok yanıltıcı olabiliyor boşa moral bozuyor
benim tam 7.günüm sadece üşütmüş gibi belirtim var. hep hafif geçti.. şu an bagırsaklar fazlaca hareketli onun dısında gebelik belirtisi olmadıcicekgil sen nasıl oldun?
Kişiden kişiye değişebiliyor belirtiler, hiç anlamayan da varbenim tam 7.günüm sadece üşütmüş gibi belirtim var. hep hafif geçti.. şu an bagırsaklar fazlaca hareketli onun dısında gebelik belirtisi olmadıçok hafif gögüs hassasiyeti var oda zor hissedecek kadar az :) bakalım bundan sonra artabilir son 1hafta
Hay AllahBen 13 Ekimde iğnemi olmuştum 2 gün regl gecikmesi yaşadım ama bugün adet oldumÇok üzgünüm ama demek ki zamanı değilmiş diyorum ve gelecek ay için yoluma bakıyorum. Çok zor süreçler, inşallah Rabbim meleğimize kavuşturur.
İnşallah hepimizin yüzü tez zamanda güler hayırlısıyla. Benimde 11. Gün sadece regl ağrım var bakalım bi ümit bekliyorumGünaydın hanımlarben de 25inde vuruldum iğnemi. Bugün 6. Gün. Belirtilerin tamamını dibine kadar yaşıyorum. Sıcak basmalar, uykusuzluk, mide bulantısı (sabah daha şiddetli), halsizlik, iştahsızlık, tansiyon düşüklüğü Ek olarak tırnaklarım farkedebileceğim kadar hızlı uzuyor !! Bundan önceki iğnemde hamile kalmıştım 8 hafta sürdü maalesef. Birebir aynı şeyleri yaşadım. Adet öncesi idrar testi ile yakalamıştım. Şu an yine aynı şeyleri yaşıyorum o yüzden umudum yüksek Dün gece de canım pattis kızartması istedi, burnuma koktu. Geçen sefer hamilelik boyunca neredeyse sabah akşam pattis kızartması yemiştim Zavallı kocam da hiç ses etmedi
Allah herkesin gönlüne göre versin, Güzel sonuçlar yazalım buraya
Benimde durum aynıydı göğüslerde bişi bende de yok ama umudumuzu kaybetmeyelim. Herkes farklı şekilde hissediyor belirtileri. İnşallah Rabbim bu ay gönlümüze göre verirbenim tam 7.günüm sadece üşütmüş gibi belirtim var. hep hafif geçti.. şu an bagırsaklar fazlaca hareketli onun dısında gebelik belirtisi olmadıçok hafif gögüs hassasiyeti var oda zor hissedecek kadar az :) bakalım bundan sonra artabilir son 1hafta
Evet verdim 28 çıktı .. maalesef kimyasal gibi görünüyor
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Bizlere de bir zaman biçilmiştir elbet. Her nasip vaktine esirdir.Evet verdim 28 çıktı .. maalesef kimyasal gibi görünüyor
Ne kadar güzel bir sözHepimizin hakkında hayırlısı olsun. Bizlere de bir zaman biçilmiştir elbet. Her nasip vaktine esirdir.
Evet hiç bir belirti hissetmeyip hamile olanlar da var. İnşallah onlardansınız sizBenimde durum aynıydı göğüslerde bişi bende de yok ama umudumuzu kaybetmeyelim. Herkes farklı şekilde hissediyor belirtileri. İnşallah Rabbim bu ay gönlümüze göre verir
İnşallah bakalım son 2 gün. Ama ben günümü beklicem. Negatif stresindense beklemek daha iyi. İnşallah en kısa zamanda nasip olur. 3 yıldır deniyorum hiç bir problem yoktu ama bu ay yumurta rezervim çok düşük çıktı. Doktorda acele edelim bu ay klomen olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebek artık bekleyemiz dedi.Sorun olmadığı için olacağı ihtimali üzerinde duruyorduk ama bu ayda olmazsa sıkı bir maraton başlıyorEvet hiç bir belirti hissetmeyip hamile olanlar da var. İnşallah onlardansınız siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?