• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovitrellenin 13. günü test negatif :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi inas34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inas34

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2025
218
41
13
merhaba kızlar 20 eylülde ovıtrelle vuruldum evde artımed test yaptım12. gün negatif
daha sonra 13. gün yanı bu sabah freely dıye test yaptım negatıf
sizce yok mu gebelık ? veya pozıtıfe döner mi başına gelen var mı ?

off ya umutlarım tukenıyor ınsallah vardır canım ıkımızınde kan verıcek mısın
Salı günü çağırdı doktorum zaten o zaman veririm tam iğne harici 14. Günüm oluyor kesin belli olur ama benim de umudum yok ilk iğne deneyimim de hiç test yapmamıştım geçince yapmıştım pozitifdi ama kimyasal oldu bu sefer sürekli yapıyorum ve umudum kalmiyo

Salı günü çağırdı doktorum zaten o zaman veririm tam iğne harici 14. Günüm oluyor kesin belli olur ama benim de umudum yok ilk iğne deneyimim de hiç test yapmamıştım geçince yapmıştım pozitifdi ama kimyasal oldu bu sefer sürekli yapıyorum ve umudum kalmiyo
Allah hayırlısını versın bılmıyrum tum belırtılerım var ama negatıf gorunce cok uzuldum bende pazartesı gunu kan verecegım pazartesı 15. gün oluyor

Allah hayırlısını versın bılmıyrum tum belırtılerım var ama negatıf gorunce cok uzuldum bende pazartesı gunu kan verecegım pazartesı 15. gün oluyor
Beklemek çok zor bilmiyorum ya bende çok üzgünüm negatif gördükçe

Allah herkesın yardımcısı olsun gercekten cok zor psıkolojık olarak tukendık
Canım ben bugün sabah test yaptım ilk dk da birşeyler çıktı ama Pembe bir çizgi değil o yüzden pek dikkate alamadım ya suya tuttum bakayım gidiyor mu diye gitmedi ama anlayamadim

Canım ben bugün sabah test yaptım ilk dk da birşeyler çıktı ama Pembe bir çizgi değil o yüzden pek dikkate alamadım ya suya tuttum bakayım gidiyor mu diye gitmedi ama anlayamadim
Hayalet çizgi felandir var gibi duruyor sanki ay hadi inşallah benim dört tane test negatif çıktı pazartesiyi bekliyorum kan vermek için b.a.t. a da az kaldı zaten 11 ekim

Hayalet çizgi felandir var gibi duruyor sanki ay hadi inşallah benim dört tane test negatif çıktı pazartesiyi bekliyorum kan vermek için b.a.t. a da az kaldı zaten 11 ekim
Benimde normalde bat 11 Ekim ama çatlatma iğnesi vuruldugum için salı günü olmam lazım 7 Ekim de bakalım ne oluyor ovulasyon yaptım o da pike yakın dün silikti anlamadim

Bak böyle buraya yükleyince düşüyor kalite

Eklentiler

• 1000007701.webp
    1000007701.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 14
  • 1000007702.webp
    1000007702.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 12
Aslında ben ilk çatlatma ignemde tam adet gununde oldum da kimisi tam 14. Gün oluyor vurulduktan
Benim bugün 15. Gün kan verecektim çok üzülüyorum diye eşim gününü bekle dedi doktor bize regl gününü bekle demişti beklicem heralde kanda kesin ne zaman çıkıyor acaba?

Benim bugün 15. Gün kan verecektim çok üzülüyorum diye eşim gününü bekle dedi doktor bize regl gününü bekle demişti beklicem heralde kanda kesin ne zaman çıkıyor acaba?
Bugün çıkardi kuzum kesin varsa yani küçük değer de olsa

Bugün çıkardi kuzum
Benimde bugün iğne hariç 13. Gün test negatife döndü malesef

Bugün çıkardi kuzum

Benimde bugün iğne hariç 13. Gün test negatife döndü malesef
Çok ağlıyorum üzülüyorum diye eşim bekleyelim belkide boş yere kendini yıpratıyorsun dedi bende gitmedim ama bilmiyorum bugün kendimi tutmaya çalışacağım iğne dağil 15. Gün ya bi gün daha bekleyeyim bat da11 ekim ya belki geç döllenme olur bişey olur umut dunyasi evdeki testlere inanmak istemiyorum inşallah güzel haber alırız sen ne zaman kan vericeksin

Back
X