Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bugün iğne dahil 11. Günüm ve bende test yaptım negatif bende aynı cevabı arıyorum 23 Eylül'de de ben vuruldum ignekızlaaarr ?
off ya umutlarım tukenıyor ınsallah vardır canım ıkımızınde kan verıcek mısınBenimde bugün iğne dahil 11. Günüm ve bende test yaptım negatif bende aynı cevabı arıyorum 23 Eylül'de de ben vuruldum igne
Salı günü çağırdı doktorum zaten o zaman veririm tam iğne harici 14. Günüm oluyor kesin belli olur ama benim de umudum yok ilk iğne deneyimim de hiç test yapmamıştım geçince yapmıştım pozitifdi ama kimyasal oldu bu sefer sürekli yapıyorum ve umudum kalmiyooff ya umutlarım tukenıyor ınsallah vardır canım ıkımızınde kan verıcek mısın
Allah hayırlısını versın bılmıyrum tum belırtılerım var ama negatıf gorunce cok uzuldum bende pazartesı gunu kan verecegım pazartesı 15. gün oluyorSalı günü çağırdı doktorum zaten o zaman veririm tam iğne harici 14. Günüm oluyor kesin belli olur ama benim de umudum yok ilk iğne deneyimim de hiç test yapmamıştım geçince yapmıştım pozitifdi ama kimyasal oldu bu sefer sürekli yapıyorum ve umudum kalmiyo
Beklemek çok zor bilmiyorum ya bende çok üzgünüm negatif gördükçeAllah hayırlısını versın bılmıyrum tum belırtılerım var ama negatıf gorunce cok uzuldum bende pazartesı gunu kan verecegım pazartesı 15. gün oluyor
Allah herkesın yardımcısı olsun gercekten cok zor psıkolojık olarak tukendıkBeklemek çok zor bilmiyorum ya bende çok üzgünüm negatif gördükçe
Üç seneyi geçti bekliyorum iki kez kimyasal gebelik geçirdim daha da olmadıAllah herkesın yardımcısı olsun gercekten cok zor psıkolojık olarak tukendık
Canım ben bugün sabah test yaptım ilk dk da birşeyler çıktı ama Pembe bir çizgi değil o yüzden pek dikkate alamadım ya suya tuttum bakayım gidiyor mu diye gitmedi ama anlayamadimAllah herkesın yardımcısı olsun gercekten cok zor psıkolojık olarak tukendık
Hayalet çizgi felandir var gibi duruyor sanki ay hadi inşallah benim dört tane test negatif çıktı pazartesiyi bekliyorum kan vermek için b.a.t. a da az kaldı zaten 11 ekimCanım ben bugün sabah test yaptım ilk dk da birşeyler çıktı ama Pembe bir çizgi değil o yüzden pek dikkate alamadım ya suya tuttum bakayım gidiyor mu diye gitmedi ama anlayamadim
Benimde normalde bat 11 Ekim ama çatlatma iğnesi vuruldugum için salı günü olmam lazım 7 Ekim de bakalım ne oluyor ovulasyon yaptım o da pike yakın dün silikti anlamadimHayalet çizgi felandir var gibi duruyor sanki ay hadi inşallah benim dört tane test negatif çıktı pazartesiyi bekliyorum kan vermek için b.a.t. a da az kaldı zaten 11 ekim
Bak böyle buraya yükleyince düşüyor kaliteHayalet çizgi felandir var gibi duruyor sanki ay hadi inşallah benim dört tane test negatif çıktı pazartesiyi bekliyorum kan vermek için b.a.t. a da az kaldı zaten 11 ekim
Çatlatma iğnesi olunca erken mi olunuyor?Benimde normalde bat 11 Ekim ama çatlatma iğnesi vuruldugum için salı günü olmam lazım 7 Ekim de bakalım ne oluyor ovulasyon yaptım o da pike yakın dün silikti anlamadim
Evet gözükmüyor burada inşallah vardır canımBak böyle buraya yükleyince düşüyor kalite
Aslında ben ilk çatlatma ignemde tam adet gununde oldum da kimisi tam 14. Gün oluyor vurulduktanÇatlatma iğnesi olunca erken mi olunuyor?
Benim bugün 15. Gün kan verecektim çok üzülüyorum diye eşim gününü bekle dedi doktor bize regl gününü bekle demişti beklicem heralde kanda kesin ne zaman çıkıyor acaba?Aslında ben ilk çatlatma ignemde tam adet gununde oldum da kimisi tam 14. Gün oluyor vurulduktan
Bugün çıkardi kuzum kesin varsa yani küçük değer de olsaBenim bugün 15. Gün kan verecektim çok üzülüyorum diye eşim gününü bekle dedi doktor bize regl gününü bekle demişti beklicem heralde kanda kesin ne zaman çıkıyor acaba?
Bugün çıkardi kuzumBenim bugün 15. Gün kan verecektim çok üzülüyorum diye eşim gününü bekle dedi doktor bize regl gününü bekle demişti beklicem heralde kanda kesin ne zaman çıkıyor acaba?
Benimde bugün iğne hariç 13. Gün test negatife döndü malesefBenim bugün 15. Gün kan verecektim çok üzülüyorum diye eşim gününü bekle dedi doktor bize regl gününü bekle demişti beklicem heralde kanda kesin ne zaman çıkıyor acaba?
Çok ağlıyorum üzülüyorum diye eşim bekleyelim belkide boş yere kendini yıpratıyorsun dedi bende gitmedim ama bilmiyorum bugün kendimi tutmaya çalışacağım iğne dağil 15. Gün ya bi gün daha bekleyeyim bat da11 ekim ya belki geç döllenme olur bişey olur umut dunyasi evdeki testlere inanmak istemiyorum inşallah güzel haber alırız sen ne zaman kan vericeksinBugün çıkardi kuzum
Benimde bugün iğne hariç 13. Gün test negatife döndü malesef