• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovitrellenin 13. günü test negatif :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi inas34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok ağlıyorum üzülüyorum diye eşim bekleyelim belkide boş yere kendini yıpratıyorsun dedi bende gitmedim ama bilmiyorum bugün kendimi tutmaya çalışacağım iğne dağil 15. Gün ya bi gün daha bekleyeyim bat da11 ekim ya belki geç döllenme olur bişey olur umut dunyasi evdeki testlere inanmak istemiyorum inşallah güzel haber alırız sen ne zaman kan vericeksin
Bende yarın vereceğim canım doktora gideceğim benim de yarın iğne vurukdugum günü sayarsak 15 olacak çünkü

IMG_4976.webp

Kızlar merhaba iğne gününü saymazsam bugun 12 gun üstteki 10 . Gun yaptıgım test alttaki bu sabah yaptıgım sizce iğne etkisimidir hala

tekrar doktora gıdıcekmısın ?
Adet olduğumda gideceğim bir kez daha deneyeceğim şansımı ama dün o kadar kotu oldum ki negatifi görünce böyle bir duygu karisikligi ağlamak filan fena bir gün geçirdik bugün yeni yeni toparliyorum kendimi

Adet olduğumda gideceğim bir kez daha deneyeceğim şansımı ama dün o kadar kotu oldum ki negatifi görünce böyle bir duygu karisikligi ağlamak filan fena bir gün geçirdik bugün yeni yeni toparliyorum kendimi
bende çok kötuyum regl olunca fena oldum ısteyım doktora gıtmıcem klomen var onu ıcıcem bıde sogan kuru yapıcam nasıl yapılıyor onu arastırıorum

bende çok kötuyum regl olunca fena oldum ısteyım doktora gıtmıcem klomen var onu ıcıcem bıde sogan kuru yapıcam nasıl yapılıyor onu arastırıorum
Klomenle soğan suyu olur mu bilemedim ki kuzum nasıl bileceksin yumurtlamayı o zaman ovulasyonla takip et

Ben mesela famera kullanırken bal çörek otu tarçın ceviz badem karışımı yaptım onu da yemiştim yumurtam biraz daha hızlı büyümüştü

Back
X