Ovittelle çatlatma iğnesi olanlar??

İğne etkisi kaç gün de geçer sormayı unuttum doktora sizin varmı bilginiz acaba
valla ben o zamanlarda çok araştırdım burda bende doktora sormadım ama 10 günü bulur diyenler çoktu hatta merak edip de iğneden sonra hergün test yapanlar vardı 9. ya da 10.gün negatif çıkmıştı.

valla ben o zamanlarda çok araştırdım burda bende doktora sormadım ama 10 günü bulur diyenler çoktu hatta merak edip de iğneden sonra hergün test yapanlar vardı 9. ya da 10.gün negatif çıkmıştı.
İğne oldugum günden beri 9 gün geçti bugün silik cıktı iki gün sonra tekrsr yapmayı düşünüyorum bende

İğne oldugum günden beri 9 gün geçti bugün silik cıktı iki gün sonra tekrsr yapmayı düşünüyorum bende
aynen öyle yap daha geçmemiştir hem geçse bile yani varsa bile idrar da çıkması imkansız silik bile çıkmaz.bana doktor iğneden 14 gün sonra adet olmazsam kanda bakalım demişti.yumurtaların nasıldı

Mrb kizlar.. ben 12, 13 de test yaptim silik cikti.. simdi yaptim cizgi yok.. etkisi kisden kisye degisiyomu ne sevinmistimm.. ama demekki yok..

Bende kişiye göre değiştigini düşünüyorum artık cunku bazıları 10 günde öğreniyor bazıları 12 bazıları 15 demek ki gebe kalma durumu ve zamanına göre değişiyor diye düşünüyorum kafam karmakarışık oldu artık

Burda bazı arkadaşlarda Gördüm yani mesela benim doktor da pazar günü için yap test kanda dedi
Banada yarin yap dedi.. olmazsam adet yarin yapmam gerekiyo kanda.. ama idrarda gitti hamilelik.. ki buarada atesimide takip ediyirum.. yuksek hala.. yumurta catlatma ignemi 15te oldum carsamba gunuydu.. sonra beni ozt cagirmisti.. catlamismi die .. catlamisti sivisini bile emmis demisti.. kesin yumurtam catladi.. ozaman 14gun sonra adet olmam gerekmezmi.. adet yumurta catlayip 14gun sonra oluyosa.. adet olmam gerekir... offf cnm ya.. ne zor isler.. ben ilk cocukta nasil denk getrmisim mucizeymis meger..:)

Benim ilk olacak olursa ben yapalı 9 gün oldu dahaa bende bugün yaptım silik cıktı iğneden büyük ihtimalle

Canım bişey rica edebilir miyim senden ben doktoruma sormayı unuttum da doktoruna sorar mısın iğne etkisi kesin olarka ne zman geçer diye cok onemli benim için rica ediyorum sendn
Canm ben carsamba gittim 12.gunumdu.. silik testim.. kan testi yapalim diye..yapmadi kan tahlili.. ilacin etkisi olabilir dedi.. cuma yaptr dedi.. cuma 15.gunum ignesen sonra.. ama burda bakiyorum 12.gun silik cikanlar hamile dio.. benimkide oyle diye sevindimdi.. benim siliklik azaliyo.. pzt gitcem ben yinede sorarim.. garanti olsun diye.. belki hasta olurum ozamana kadar die, yarin gitmicm

Canm ben carsamba gittim 12.gunumdu.. silik testim.. kan testi yapalim diye..yapmadi kan tahlili.. ilacin etkisi olabilir dedi.. cuma yaptr dedi.. cuma 15.gunum ignesen sonra.. ama burda bakiyorum 12.gun silik cikanlar hamile dio.. benimkide oyle diye sevindimdi.. benim siliklik azaliyo.. pzt gitcem ben yinede sorarim.. garanti olsun diye.. belki hasta olurum ozamana kadar die, yarin gitmicm
Anladım canım bazı arkadaşlar var evet kan değerleri artan gayet de hamile olan

Arkadaslr bilginize..
femara + ovitrelle kullandim bu ay..subat 15te ignemi oldum.. igneden 12, 13 ve 15.gun testim silik cikti vee 3mart adet oldum... yuh yani.. ignenin etkisi 12 de falan gecmiyomus yani.. ne umitlenmistim... anladigim kadariyla .. 20gun gecmeli igneden sonra.. bu ayda gecti.. ilk ilac tedavim.. bu ayda devam ilaca.. cok uzgunum..

merhabalar
yeni üye oldum.Bende bu ay klomen +çatlatma iğnesi vuruldum .İlk kez denedik.İğneyi 25 mart ta vuruldum. Bugün 12.ci günüm vurulalı .Umarım umudum boşa çıkmaz bu sefere.Rabbim isteyen herkesin kucağına çocuğunu almayı nasip eder inşallah.

merhabalar
yeni üye oldum.Bende bu ay klomen +çatlatma iğnesi vuruldum .İlk kez denedik.İğneyi 25 mart ta vuruldum. Bugün 12.ci günüm vurulalı .Umarım umudum boşa çıkmaz bu sefere.Rabbim isteyen herkesin kucağına çocuğunu almayı nasip eder inşallah.
İnsallah hamile kalirsin canim, garanti olsun diye 16,17gun bekle bence.. ben 15.gun test yaptim silik cikmisti igneden sonra.. ama kalamamaistim ve cok uzulmustum..

Back
X