- 12 Kasım 2020
- 239
- 240
- 23
- 31
- Konu Sahibi Dilberimmm
-
Ovulasyon testleri kesin bilgi vermiyor malesef benim de bata yakın böyle koyu cıktı olmamıstı27 aralıktı o gun yumurtladim
Off of beklemem lazım ozamanOvulasyon testleri kesin bilgi vermiyor malesef benim de bata yakın böyle koyu cıktı olmamıstı
Canm gebelik testi almalisin zaten gecikmis bayagi adetin gecikirmiydi hic? Ovulasyon testleri gebelikle alakali bir sonuc vermiyo diye biliyorumOvu testim gebelik varmı acabasusn test almaya gıdemıyorum
Hep gecıkırdı 50 gunu buluyor o yuzden gebelık testı negatif cıktı daha beklıyorum erken yapmısımdır belkiCanm gebelik testi almalisin zaten gecikmis bayagi adetin gecikirmiydi hic? Ovulasyon testleri gebelikle alakali bir sonuc vermiyo diye biliyorum
Anladm canm. Insallah vardir gebelik rabbim herkese nasip etsnHep gecıkırdı 50 gunu buluyor o yuzden gebelık testı negatif cıktı daha beklıyorum erken yapmısımdır belki
Merhaba canım gördüm 2.ci çizgiyiGalıba gebeyım ama emındde değilim
GebeymısımMerhaba canım gördüm 2.ci çizgiyikan ver istersen yada testi tekrarla
Bende ovulasyondan şüphelenip yaptım test benim ovulasyonda böyleydi adete yakınGebeymısım
Bende bugün ovulasyon testi yaptım aynı böyle çıktı. Sabahta roll marka gebelik testi yapmıştım çok silik çıktı bide roll a çok güvenilmiyormuş sanırımOvu testim gebelik varmı acabasusn test almaya gıdemıyorum
Gebesınıxdır test yapınBende bugün ovulasyon testi yaptım aynı böyle çıktı. Sabahta roll marka gebelik testi yapmıştım çok silik çıktı bide roll a çok güvenilmiyormuş sanırım
Yarın sabah yapmayı düşünüyorum inşallah öyleyimdirGebesınıxdır test yapın
Benimde böyle çıktı Adete 1 gün varBende ovulasyondan şüphelenip yaptım test benim ovulasyonda böyleydi adete yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?