Ovü testi ile gebe kalanlar

prensesbiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2022
330
48
48
26
Merhaba arkadaşlar sadece bu testler ile gebeliği oluşmuş kişiler neler yaptığını ovü testlerini nasıl ve hangi marka kullandığını paylaşabilir mi çok teşekkür ediyorum şimdiden

Ben bu ay deneyimledim. sonucu için ay sonunu bekliyorum :) insallah doğru yapmışımdır :) ben artı med marka kullandım. Reglim bittikten hemen sonra hergün saat 18 -19 arası testimi yaptım. test yapmadan saat 15 te sıvı alımını bıraktım. T hizasındaki testin koyuluğu diğer C hizasındaki renk ile aynı olduğu günlerde şansımı denedim. ( Özellikle akıntılarımın olduğu günler testi günde iki kere yaptım ki aralığı kaçırmayayım )
İnsallah güzel sonuçlar alınır rabbim isteyenlere kolaylıkla nasip etsin amin.

Son düzenleme:
Sonuç ne zaman belli olur

Sonuç ne zaman belli olur
Benim son adet tarihim 26 temmuzdu Ovulasyon testlerinde çift koyu kırmızıyı Ağustos 14 ü ve 15 i arasında yakaladım o günleri değerlendirdim. Beklenen adet tarihim 28 ağustos eğer adetim gelmezse gebelik testi yapıcam. Bu arada Folik asit omega 3 ovulex d vitamini takviyeleri aldım.

İnşallah olumlu sonuç alırsnız ne kadar süredir istiyosunuz

Merhaba arkadaşlar sadece bu testler ile gebeliği oluşmuş kişiler neler yaptığını ovü testlerini nasıl ve hangi marka kullandığını paylaşabilir mi çok teşekkür ediyorum şimdiden
İlk gebeliğim ovulasyon ile kaldim innovita kullandım 13 gün sonra pozitifti temmuzda takip yapmadım 1 sene. Sonunda geç döllenme oldu hamileyim ilkindede umudum yoktu bayrama denk geldi benim aile esmin herkes bizdeydi 2 kere yumurtlama oldu o şekilde hamile kalmıştım temmuzda vazgeçtim artık 1 sene uğraştım yok dedim ay hamileyim çok takılma takibini yap ama o düşünce ile ilişkiye girme

Ovi testini ilk kullandığım ay hamile kalmıştım. 14. Gün yumurtluyorum sanmıştım meğer 10 11miş :) kürtaj oldum malesef mart ayından beri hala kullanıyorum ve deniyorum. Bir gebenin günlüğünden alıyorum

Peki döngünüz kaç sizin yani reglin birinci gününden diğer regle kadar olan süre

Merhaba 7 aydır denıyoruz olmuyor . İlk defa geçen ay ovulasyon testı kullandım . Innovıta marka. Ovulasyon gününü degerlendırmıstım ama catlama gününü degerlendırememıstım refll oldum . Sımdı yıne yumurtlama donemımdeyım . Bu sefer daha sıkı degerlendırıyorum . Bat 4 Eylül . Nasıp beklıyoruz

İnşallah güzel sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…