Ovu testi ve yumurtlama

Yusra91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
1.019
393
43
Kızlar bakarmisini, sizce yumurtlamam ne zaman 3gundur koyu çıkıyor bu test yumurtam catlamiyormu acaba diye korkuyorum
IMAG1779_1.webp
IMAG1778_1.webp

22 yazan çatlama günü. değerlendirdin mi?

Dünü değerlendirdim bugün eşim ışte akşama degerlendirebilirim artık. test silik olunca catlamiyormu yumurta

evet. koyulaştıktan sonra silikleşir. yani 22 yazandan sonraki gün silikleşmesi grek

Canım bendede hep köyü çıkmıştı ben köyü çıkan günü değerlendirdim birde birgün sonrasinida degerlendirdim Hamdolsun suan hamileyim inşallah seninde tutar.

Canım bende de aynısı oldu 3 gunun üst üste değerlendirdim gun asırı yapma ben kaç ay denedim olmadı bu cift Çinlilerin değerlendir hep
Bende gün aşırı yapmıyorum iki gündür değerlendiriyorum bu gunu de degerlendircem bakalım hayırlısı artık inşallah olur bu ay hayırlısıyla

Canım bendede hep köyü çıkmıştı ben köyü çıkan günü değerlendirdim birde birgün sonrasinida degerlendirdim Hamdolsun suan hamileyim inşallah seninde tutar.
Bende değerlendirdim iki gün bugünü de degerlendircem artık gerisi Allaha kalmış :)

Kizlar merhaba forumda okuyorum iste bugün yumurtamsı catladi hissettim yok yumurtladim falan diye yaziliyo ben hic yumurtlama günümü vs. Anlamam ama dun beyaz akintim vardi hafif yumurtaliklarimda agri vardi bide ay o kadar sicakmis gibi geliyoduki askiliyla yattim gece ki hava çokta sicak değil benimde içime şüphe düştü dun esimle çalışma yaptik :))) bugunde yumurtaliklarimdaki agrilar devamediyor sizce yumurtlamadonemimdemiyimdir yani bunlaryumurtlama belirtisi midir ?

Back
X