- 31 Ocak 2025
- 154
- 34
- 13
- 28
- Konu Sahibi selviboylumalyazmalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım pik. Erken yumurtlama demekki. DeğerlendirMerhaba. Dün adetimin 4. Günüydü ve ilk defa yapacağım için meraktan erken başladım. Pik değil ama koyu çıktı bugün tekrarladım daha koyu gibi. Adet bitiminin hemen ardına böyle oluyor mu ? Normal mi ? Sarı olan dün alttaki bugünün testi
Geçen ay benimde böyle oldu, değerlendirmelisinnMerhaba. Dün adetimin 4. Günüydü ve ilk defa yapacağım için meraktan erken başladım. Pik değil ama koyu çıktı bugün tekrarladım daha koyu gibi. Adet bitiminin hemen ardına böyle oluyor mu ? Normal mi ? Sarı olan dün alttaki bugünün testi
Ayy dün değerlendirdim bugün de değerlendiricem ama bugünün pik olduğunu düşünmemiştim pik mi oluyorEvet canım pik. Erken yumurtlama demekki. Değerlendir
Dün akşam değerlendirdim bu akşam da değerlendirecem de bunun pik olduğunu düşünmemiştim. Ben 2 aydır 10. Günde doktora gidiyorum yumurtan yok diyor. Erken yumurtluyorsam demek kiGeçen ay benimde böyle oldu, değerlendirmelisinn
Koyu çıktığını anladım da pik olduğunu düşünmemiştim. Dün değerlendirdim bu akşamı da değerlendirecem olur inşallahHer ay değişebilir yumurtlama tarihleri ve bazen 2 kez yumurtlama görülür testi yapmışken degerlendir bence pik görünüyor çünkü canım
Tekrar merhaba. Bugünkü twstim böyle çıktı. Sanırım bu çatladı demekEvet canım pik. Erken yumurtlama demekki. Değerlendir
Evet canım çatlamış mutlaka değerlendirTekrar merhaba. Bugünkü twstim böyle çıktı. Sanırım bu çatladı demek
Eşim de akşam çalışıyor gece gelecek ben sabah çalışıyorum. Napsam alarm mı kursamEvet canım çatlamış mutlaka değerlendir
Canım çatlama önemli değerlendirmen lazımEşim de akşam çalışıyor gece gelecek ben sabah çalışıyorum. Napsam alarm mı kursambirbirimizi görmeden çocuk yapmaya çalışıyoruz
Akşam gelişini duydum uyandımCanım çatlama önemli değerlendirmen lazım
Hahahaha hadi tutar inşallahAkşam gelişini duydum uyandım![]()
İnşallah ya. İnşallah böyle denk getirmenin uğurunu yaşarımHahahaha hadi tutar inşallah![]()