• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovü testime bakar mısınız

mavili07

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
76
Puanlar
13
Kızlar hamilelik düşünüyorum ovülasyon testini 8. Günden itibaren hergün yapıyorum sizce ne zaman pozitif olacak ya sanki artmayacak gibi geliyor bugün 13. Gün

Eklentiler

• IMG_5794.webp
    IMG_5794.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar hamilelik düşünüyorum ovülasyon testini 8. Günden itibaren hergün yapıyorum sizce ne zaman pozitif olacak ya sanki artmayacak gibi geliyor bugün 13. Gün
Adet döngün kaç günde bir ümidini kaybetme elbet çıkacak devam et yapmaya her gün aynı saat. 16. Günde de çıkan var 17. De de

Merhaba henüz pik olmamış yapmaya devam edin

Canım bence ovülasyonu falan bırak gün aşırı ilişkiye adetten hemen sonra başla özellikle akşam uyumadan önce değilde gece 3 ile sabaha karşı olan ilişkiler yaşamaya çalış. bende sürekli kafaya takıyordum 1 yıldan fazla süredir istiyordum artık tedaviye başlayacağım derken böyle bir şey okudum ve denedim şükür hamile kaldım . İnşallah size de faydalı olur .Allah isteyen herkese nasip eder

Geçen ay 16. Günde pik gördüm.

Canım bence ovülasyonu falan bırak gün aşırı ilişkiye adetten hemen sonra başla özellikle akşam uyumadan önce değilde gece 3 ile sabaha karşı olan ilişkiler yaşamaya çalış. bende sürekli kafaya takıyordum 1 yıldan fazla süredir istiyordum artık tedaviye başlayacağım derken böyle bir şey okudum ve denedim şükür hamile kaldım . İnşallah size de faydalı olur .Allah isteyen herkese nasip eder
Amin canım benim inşallah 🤲 sabaha karşı denemedik hiç ama şu sıralar sürekli ilişkiye giriyoruz bide sabaha karşı deneyeceğim

Sürekli artıyor gibi bi tam pik olmadı sanırım stres oluyorum böylede

Eklentiler

• IMG_5829.webp
    IMG_5829.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 18
Back
X