Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet döngün kaç günde bir ümidini kaybetme elbet çıkacak devam et yapmaya her gün aynı saat. 16. Günde de çıkan var 17. De deKızlar hamilelik düşünüyorum ovülasyon testini 8. Günden itibaren hergün yapıyorum sizce ne zaman pozitif olacak ya sanki artmayacak gibi geliyor bugün 13. Gün
26 gün genelde nadir bazen 28Adet döngün kaç günde bir ümidini kaybetme elbet çıkacak devam et yapmaya her gün aynı saat. 16. Günde de çıkan var 17. De de
Bekliyorum da olmama şansı var mı insan kafasına her türlü olumsuzu getiriyorMerhaba henüz pik olmamış yapmaya devam edin
Stres vs de yumurtlamayı geciktirebilir 15.-17. Güne kadar mutlaka olur ama sana tavsiyem bu aralar hem sabah hem akşam yap ovulasyonu piki kaçırma26 gün genelde nadir bazen 28
Canım bence ovülasyonu falan bırak gün aşırı ilişkiye adetten hemen sonra başla özellikle akşam uyumadan önce değilde gece 3 ile sabaha karşı olan ilişkiler yaşamaya çalış. bende sürekli kafaya takıyordum 1 yıldan fazla süredir istiyordum artık tedaviye başlayacağım derken böyle bir şey okudum ve denedim şükür hamile kaldım . İnşallah size de faydalı olur .Allah isteyen herkese nasip ederKızlar hamilelik düşünüyorum ovülasyon testini 8. Günden itibaren hergün yapıyorum sizce ne zaman pozitif olacak ya sanki artmayacak gibi geliyor bugün 13. Gün
Geçen ay 16. Günde pik gördüm.Kızlar hamilelik düşünüyorum ovülasyon testini 8. Günden itibaren hergün yapıyorum sizce ne zaman pozitif olacak ya sanki artmayacak gibi geliyor bugün 13. Gün
Amin canım benim inşallahCanım bence ovülasyonu falan bırak gün aşırı ilişkiye adetten hemen sonra başla özellikle akşam uyumadan önce değilde gece 3 ile sabaha karşı olan ilişkiler yaşamaya çalış. bende sürekli kafaya takıyordum 1 yıldan fazla süredir istiyordum artık tedaviye başlayacağım derken böyle bir şey okudum ve denedim şükür hamile kaldım . İnşallah size de faydalı olur .Allah isteyen herkese nasip eder
Hamile kaldınız mıGeçen ay 16. Günde pik gördüm.
Hayır ama pik günü değişiyor yani. Geçen ay 16 bu ay 14. Hem adet biter bitmez başlayın. 8. gün geç olabilir döngünüze göre belli olmaz.Hamile kaldınız mı
Hayır olacak koyulaşma başlamışBekliyorum da olmama şansı var mı insan kafasına her türlü olumsuzu getiriyor![]()
İnşallah yarın tekrar aynı saatte yapacağımHayır olacak koyulaşma başlamış![]()
Evet doğru diyorsunuzHayır ama pik günü değişiyor yani. Geçen ay 16 bu ay 14. Hem adet biter bitmez başlayın. 8. gün geç olabilir döngünüze göre belli olmaz.
Canım bugünde yaptım sanki pik oldu gibiHayır olacak koyulaşma başlamış![]()
Evet olmuşCanım bugünde yaptım sanki pik oldu gibi
Umarım tutarEvet olmuş
Yaklaşmış bu gün ve önümüzdeki 3 günü mutlaka değerlendirmelisinCanım bugünde yaptım sanki pik oldu gibi