Ovu testinin son hali

Weravurus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
1.050
360
38
30
Kizlar en koyu olani dun yaptim silik olanida az once yaptim ve dunu degerlendirdim bugunude degerlendirmem lazim mi simdi yumurta bugun mu catl amis oluo

canım bugünü de değerlendir..koyu olunca çatlıcak demek oluyor..silikleşince de çatlamış muhtmelen..ama 24 saat yaşadığını düşünürsek yumurtanın..bugün ve yarın yapmanda da fayda var:) sık ilişki önermez çoğu doktor ama ben sık ilişkiyle gebe kaldım..eşinin sperm sayısında sıkıntı yoksa sık ilişkiye girmekten de çekinme bence..

Testin fotosunu cekerken koydugun pattaniyeden bende de var:):):):)

Benimde boyle oldu canim koyuydu ertrsi gun siliklesti ama ikisini yanyana koyup cekemiyorum cunku durdukca siliklesmis koyu olan testim. Neyseki koyu oldugu anda cektigim resmi var elimde suphe duydugumda acip bakiyorum:)

Catlamis demekki siliklesmis tekrar ben oyle dusunuyorum en azindan

Yok cnm bi sknti yok olsaydi hic hamile kalmazdım bi kurtaj bi kimyasalim var cunku

Hic gulecegim yoktu ev soguk battaniyle idare edioz iste bencede catlamis dun cok koyuydu bugun ayni saatte silik 3 gunu ust uste degerlendirdim yarinda degerlendircm bakalim hayirlisi artik insallah bu ay topluca hamile kaliriz

Hic gulecegim yoktu ev soguk battaniyle idare edioz iste bencede catlamis dun cok koyuydu bugun ayni saatte silik 3 gunu ust uste degerlendirdim yarinda degerlendircm bakalim hayirlisi artik insallah bu ay topluca hamile kaliriz
Hepiniz kalin ins bu ay benden umut yok korunma suresindeyim ama son ay:) benim bebegime abiler ablalar onden gitsin bu ay baksinlar bakalim sonrada benimkini gonderirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…