Ovu testlerime bakabilirmisiniz

Çatlamış bitmiş yani 11ci günü
Canım en koyusu 11.gunuydu ikinci çizgi hiç kopkoyu cikmadi burda gördüklerim gibi yoksa olgunlaşmadan mı catladi? Olgunlasmasa catlamaz heralde of ya bir türlü akıl sır erdiremiyorum düşünmekten beynim aktı söyle mi böyle mi diye diye

İnşAllah tez zamanda hamile kalırsın ben hamile kaldıgım ay yaptım test ama çok koyu rengimi tutdiramadım iki gün arayla ilişki yaşadık oldu çok şükr

Canım öncelikle Allah gönlüne göre versin seni bebeğinle tez zamanda kavuştursun inşallah. Ovülasyon testleri yumurtlamayi gosterir ancak yumurtanin catlayip catlamadigini gostermez malesef. Eger catlamama problemin varsa bildigim kadariyla çatlatma iğnelerinden yardim alman gerekiyor. Rabbim hepimizi mutlu sona kavuştursun

Tmm cnm teşekkür ederim. 11.gununden beri hergunu degerlendirdik gerisi Rabbimin taktiri
Canım 11. Gün çatlamış demek için testin silik olması gerek lh hormonu yğkselir ve en yüksek olduğu dönemden 36 saat sonra yumurta çatlar yani 11. Gün senin lh pik olmuş belki 10. Gün olmuş ama yumurtan 12 veya 13. Gün çatlamış zaten değerlendirmişsin hayırlısı olsun inşallah gelir bebeğin

Ay amin cnm ağzın bal yesin 5 kere klomen catlatma ignesi oldum kimyasal gebelik oldu 1 kere dahada kalamadim hamile. Bu ayda klomen kullandım iğne yaptırmadim yiprandim artik

Amin cnm çok teşekkür ederim bugünü de değerlendirmem gerekir mi acaba üst üste çok zor oldu sıkıldım artık herifi goresim gelmiyo

Ay amin cnm ağzın bal yesin 5 kere klomen catlatma ignesi oldum kimyasal gebelik oldu 1 kere dahada kalamadim hamile. Bu ayda klomen kullandım iğne yaptırmadim yiprandim artik
Canım benim biz de 8 aydır hüsrana uğrayıp duruyoruz ustelik ikimizde de hicbir sorun yokken ama kismet degilmis diyoruz her seferinde. Sen gönlünü ferah tut rabbim bu kadar duayı cevapsiz birakmaz. En dogru zamanda sana tutunacak bebegin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…