Gebeliğe Hazırlık Övül testine bir bakın Allah aşkına

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pembeyuvam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
1.578
789
73
29
Kızlar buraya iki adet bugünki testlerimi koydum fakat işaretlediğim yer neden silik çıkıyor ve muhafaza ettiğime rağmen diyorum ki o çizgi silik çıkıyorsa diğer çizgi de silik çıkacak ve ben yumurtlamamı kaçırmış olucam aldığım sayfaya yazdım bana hava aldığı için öyledir diyor bende ne kadar dikkat ettim ağzını kapalı be dolabımda sakladım dün de öyle çıktı ve yeni aldım sinirden çok kötü oldum yA adetimi 1 sayarsak bugün 10. Gün napacağımmben şimdi başka yerden sipariş versem zaten geç gelecek bana birşey diyin nolur ya

Eklentiler

• 6264BEC5-CA93-4A95-876C-F5B0A93FF10F.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 56
  • 4771830C-644D-494E-8F2E-0B0BE90CD4E3.webp
    82,7 KB · Görüntüleme: 52
gün gün at beraber değerlendiririz canım illaki farkı olacaktır. nerden aldıysan söyle kızlar almasın benimkiler duşta duruyordu yine de çalışıyordu yani. sıkma canını şuan stressiz olman en önemlisi :)

Yaaaa gerçekten miiiiii sana özelden atabilir miyim peki ne güzel yanımda oldun çok teşekkür ederim

yada eczaneden bir koşu kap gel :) ama illaki bir farkı olur ya

Test bozuk.

1 saat sonra bu da
Günde iki kez yaparsan çok kafan karışabilir canım. Sen her gün aynı saatte yapmaya dikkat et. Genelde 12:00-16:00 arası ya da 20:00-22:00 saatleri arasında yapılması öneriliyo ve testi yapmadan 1 saat önce sıvı alımı yapmaman lazım. Bende 7 kez ovu.testiyle takip ettim kendimi ama kimyasalla sonuçlandı. Sen de muhtemelen yarın yumurtlama görebilirsin canım umarım sonu gebelikle sonuçlanır

bugünü değerlendirin canım :) gayet iyi gözüküyo. ilk yaptığın mı bozuktu acabaaa
Kuzum yA bende enfeksiyon olduğu için canım çok acıdı ve yarım ilişki olabildi sadece içime boşalma oldu 5 cm falan girebilmiştir en fazla doktor bana fitil verdi ama yumurtlama olduğu içinde kullanamıyorum napıcam ben şimdi sperm gitmiş midir gideceği yere

Kuzum diğer arkadaşa da söyledim enfeksiyon var bende yarım ilişki oldu resmen en fazla 5 cm falan girmiştir doktor bana fitil verdi yumurtlama döneminde olduğum içinde kullanamadım sperm gitmiş midir gideceği yere acaba

Enfeksiyon varken hamile kalmak çok riskli. Bence önce tedavinin bitir. Doktorun ne dedi?

Enfeksiyon varken hamile kalmak çok riskli. Bence önce tedavinin bitir. Doktorun ne dedi?
Şikayetim 2 gün önce başladı adet biter bitmez böyle tekrarlıyor doktor bana fitil verdi hiçbirşey de demedi açıkçası tam yapıcam yumurtlama dönemine denk geldim şuan çok kötüyüm bi bilseniz

Çok riskli canım Önce enfeksiyonunu tedavi ettir. Hem bebeğin hem senin sağlığın için doktoruna bence muhakkak sor Bi an önce.

Doktorunla görüş bence canım ama enfeksiyonu tedavi etmeden gebeliği düşünmen riskli bi durum gebelik olursa Allah korusun bi sıkıntı çıkmasın. Bende iki kez enfeksiyon geçirdim fitil kullandım ve doktor enfeksiyon geçene kadar korunmamı istiyodu ve hatta fitil bitene kadar ilişkiyide yasaklamıştı daha kötüye gitmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…