Gebeliğe Hazırlık Ovulasın testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

4243ay

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2021
46
En iyi cevaplar
1
24
8
merhaba hanımlar dün akşam üzeri 5 te ovulasyon testi yaptım vesağdaki gibi çıktı bugün saat 10:30da tekrar test yaptım ve soldaki gibi çıktı acaba çatlamamış mı çatlamamış mı bilgilendirir misiniz bu arada 24 yaşındayım ve geçen gün doktor polikistik över sendromumun olduğunu söyledi sizce doğal yolla hamile kalabilir miyim bilgilendirir misiniz

Eklentiler

• image.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 85
Yumurtlama gozukuyor test
Bide polikst overde ovulasyon testi yanlis cikabilir
Bide pkos olman hamile kalmana engel degil cok kisi var hamile kaln

Yumurtlama gozukuyor test
Bide polikst overde ovulasyon testi yanlis cikabilir
Bide pkos olman hamile kalmana engel degil cok kisi var hamile kaln
İki gün önce doktor ultrasonla bakınca görmüştü yumurtamı yakın yumurtlama günün demişti onun için aslında rahatlıkla test yaptım çatlama değil ama son yaptığım değil mi çünkü biraz daha silik gibi geldi emin olamadım. Pkos olduğumu duyduğumdan beri çok moralim bozuldu çok üzüldüm inşallah dediğiniz gibi hamile kalırım rabbim isteyen herkese versin inşallah

Moralini bozma arkadasim pkos tedaviyle hamile kaldi oglu 1 yasina geldiginde tekrar hamile kalmis bu sfer tedavisiz
Oda demiş ilk gebelim tedaviyle olmus ikinciside olmaz ama hamile kalmiş
Stresi hayatinizdan atinn umarim hamiş kalarsin

Moralini bozma arkadasim pkos tedaviyle hamile kaldi oglu 1 yasina geldiginde tekrar hamile kalmis bu sfer tedavisiz
Oda demiş ilk gebelim tedaviyle olmus ikinciside olmaz ama hamile kalmiş
Stresi hayatinizdan atinn umarim hamiş kalarsin
Çok teşekkkür ederim inşallah kendimi rahatlatmaya çalışıyorum inşallah olacak Allah'ın izniyle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…