İnşallah bize de haber et gebelik olursaTeşekkür ederim :) inşallah yarın adet olmam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bize de haber et gebelik olursaTeşekkür ederim :) inşallah yarın adet olmam
Tabiki hemen :) sizde durumlar nasılİnşallah bize de haber et gebelik olursa![]()
Benim 18 ocakta yumurtlama oldu 10. Gündü bugün adetime 8 gün var daha henüz belirti yok inşallah gebelik olur bakalım hayırlısı artıkTabiki hemen :) sizde durumlar nasıl
İnşallah olur , ama yumurtlamadan 14 gün sonra adet olmaz mı ? Okuduğum her yerde 14 gün her kadında sabittir diyor. Adetten sonra yumurtlama günü değişiyor ama yumurtlamadan sonra 14 gün adet bekleniyor her kadın içinBenim 18 ocakta yumurtlama oldu 10. Gündü bugün adetime 8 gün var daha henüz belirti yok inşallah gebelik olur bakalım hayırlısı artık
Evet genelde öyle 14 gün dediğin gibi regl takvimine göre söyledim ben o 5 şubatı gösteriyor ama 2-3 ünde olurum heralde gebelik yoksaİnşallah olur , ama yumurtlamadan 14 gün sonra adet olmaz mı ? Okuduğum her yerde 14 gün her kadında sabittir diyor. Adetten sonra yumurtlama günü değişiyor ama yumurtlamadan sonra 14 gün adet bekleniyor her kadın için
peki test yaptın mı hiç bu aralar ? şuan içimden kalkıp test yapmak geliyor ama negatif çıkarsa tüm geceyi uykusuz ve düşüncelerle geçirmekten de korkuyorumEvet genelde öyle 14 gün dediğin gibi regl takvimine göre söyledim ben o 5 şubatı gösteriyor ama 2-3 ünde olurum heralde gebelik yoksa
Bugün test yaptım negatif aslında test için çok erkendi ama dayanamadım adetin gecikmesini beklicem hevesim kırılıyor çokpeki test yaptın mı hiç bu aralar ? şuan içimden kalkıp test yapmak geliyor ama negatif çıkarsa tüm geceyi uykusuz ve düşüncelerle geçirmekten de korkuyorum![]()
Bencede bende öyle yapacam yarından sonra inşallah buraya yazarım, sende yaz güzel haberleri :)Bugün test yaptım negatif aslında test için çok erkendi ama dayanamadım adetin gecikmesini beklicem hevesim kırılıyor çok
İnsallah yazıcamBencede bende öyle yapacam yarından sonra inşallah buraya yazarım, sende yaz güzel haberleri :)
Maalesef ben regl oldumİnsallah yazıcam![]()
Olsun canım moralini bozma bende olcam gibi hissediyorum valla hiçbir belirti yok inşallah bir daha ki ay olur dua edelim bol bolMaalesef ben regl oldum![]()
Haklısın öyle tabi ama insanın içini umutsuzluk kaplıyor olmadıkça daha çok stres oluyor, inşallah senden güzel haber alırız dua edecemOlsun canım moralini bozma bende olcam gibi hissediyorum valla hiçbir belirti yok inşallah bir daha ki ay olur dua edelim bol bol
Zaten hep bu stresimiz yüzünden en büyük engel o stres yapmayınca olur diyolar ama nasıl yapmayalım kimse anlamıyor. Sağol canım duan kabul olur inşallah bende sana ediyorum rabbim kucağımızı boş bırakmasınHaklısın öyle tabi ama insanın içini umutsuzluk kaplıyor olmadıkça daha çok stres oluyor, inşallah senden güzel haber alırız dua edecem![]()
Merhaba. Var mı bir gelişme, durumunuzu merak ettim. Ben de ovulasyon testlerinden medet umuyorum artık..Teşekkür ederim :) inşallah yarın adet olmam
Merhaba Maalesef daha bir şey yokMerhaba. Var mı bir gelişme, durumunuzu merak ettim. Ben de ovulasyon testlerinden medet umuyorum artık..
Allah gönlünüze göre versin inşallah, geciktiriyosa güzelleştiriyodur. Belki de bizim için en hayırlısı budur... Bilemeyiz, umudunuzu yitirmeyin.Merhaba Maalesef daha bir şey yokadet oldum adetten sonra doktora gittim pcos olduğumu söyledi takviye ilaç verdi . Umutsuz değilim ama zor rahim filmi çektirecem bir dahaki adette
![]()
İnşallah Allah büyüktür sabredecez en önemlisi oAllah gönlünüze göre versin inşallah, geciktiriyosa güzelleştiriyodur. Belki de bizim için en hayırlısı budur... Bilemeyiz, umudunuzu yitirmeyin.![]()