P Pera322 Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2025 10 0 1 26 Cumartesi 13:52 Konu Sahibi Konu Sahibi Pera322 #1 İlk defa ovülasyon testi yapıyorum böyle oldu yardımcı olabilecek var mı yumurtlama dönemim yakın demek mi bu günü değerlendirmelimiyim
İlk defa ovülasyon testi yapıyorum böyle oldu yardımcı olabilecek var mı yumurtlama dönemim yakın demek mi bu günü değerlendirmelimiyim
P Pera322 Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2025 10 0 1 26 Cumartesi 13:52 Konu Sahibi Konu Sahibi Pera322 #2 Pera322 .!.: İlk defa ovülasyon testi yapıyorum böyle oldu yardımcı olabilecek var mı yumurtlama dönemim yakın demek mi bu günü değerlendirmelimiyim Genişletmek için tıkla... Eklentiler IMG_0524.webp 5,3 KB · Görüntüleme: 56
Pera322 .!.: İlk defa ovülasyon testi yapıyorum böyle oldu yardımcı olabilecek var mı yumurtlama dönemim yakın demek mi bu günü değerlendirmelimiyim Genişletmek için tıkla...
K kalbim34 Nirvana Kayıtlı Üye 24 Ocak 2010 108 18 623 İstanbul Cumartesi 23:55 Konu Sahibi Konu Sahibi Pera322 #3 Daha erken canım adetinden sonra ne zaman başladın?yumurtladığın gün böyle çıkması gerekiyor diğer günde silikleşirse çatlar yumurta Eklentiler IMG_0195.webp 17,6 KB · Görüntüleme: 44
Daha erken canım adetinden sonra ne zaman başladın?yumurtladığın gün böyle çıkması gerekiyor diğer günde silikleşirse çatlar yumurta
D Derya12344 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2023 875 275 33 Pazar 04:04 Konu Sahibi Konu Sahibi Pera322 #4 Her gün aynı saatte yapın, ilk idrar ile olmucak karşılaştıeın koyulaşınca yumurtlama koyulaşma sonrası teke düşünce çatlama
Her gün aynı saatte yapın, ilk idrar ile olmucak karşılaştıeın koyulaşınca yumurtlama koyulaşma sonrası teke düşünce çatlama
P Pera322 Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2025 10 0 1 26 Pazartesi 16:20 Konu Sahibi Konu Sahibi Pera322 #5 kalbim34 .!.: Daha erken canım adetinden sonra ne zaman başladın?yumurtladığın gün böyle çıkması gerekiyor diğer günde silikleşirse çatlar yumurta Genişletmek için tıkla... Adetim 7 sinde bitti ben 10 unda yapmaya başladım çalışma saatlerinden dolayı aynı saatlerde yapamıyorum devam edeyim mi sizce kalbim34 .!.: Daha erken canım adetinden sonra ne zaman başladın?yumurtladığın gün böyle çıkması gerekiyor diğer günde silikleşirse çatlar yumurta Genişletmek için tıkla... Eklentiler IMG_0639.webp 18,3 KB · Görüntüleme: 30
kalbim34 .!.: Daha erken canım adetinden sonra ne zaman başladın?yumurtladığın gün böyle çıkması gerekiyor diğer günde silikleşirse çatlar yumurta Genişletmek için tıkla... Adetim 7 sinde bitti ben 10 unda yapmaya başladım çalışma saatlerinden dolayı aynı saatlerde yapamıyorum devam edeyim mi sizce kalbim34 .!.: Daha erken canım adetinden sonra ne zaman başladın?yumurtladığın gün böyle çıkması gerekiyor diğer günde silikleşirse çatlar yumurta Genişletmek için tıkla...
K kalbim34 Nirvana Kayıtlı Üye 24 Ocak 2010 108 18 623 İstanbul Pazartesi 16:52 Konu Sahibi Konu Sahibi Pera322 #6 Pera322 .!.: Adetim 7 sinde bitti ben 10 unda yapmaya başladım çalışma saatlerinden dolayı aynı saatlerde yapamıyorum devam edeyim mi sizce Genişletmek için tıkla... Henüz hepsi silik canım koyulaşma yok keşke 8 inde başlasaydın belki de geç yumurtlama oluyor devam etmen gerekiyor daha
Pera322 .!.: Adetim 7 sinde bitti ben 10 unda yapmaya başladım çalışma saatlerinden dolayı aynı saatlerde yapamıyorum devam edeyim mi sizce Genişletmek için tıkla... Henüz hepsi silik canım koyulaşma yok keşke 8 inde başlasaydın belki de geç yumurtlama oluyor devam etmen gerekiyor daha
P Pera322 Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2025 10 0 1 26 Pazartesi 21:38 Konu Sahibi Konu Sahibi Pera322 #7 kalbim34 .!.: Henüz hepsi silik canım koyulaşma yok keşke 8 inde başlasaydın belki de geç yumurtlama oluyor devam etmen gerekiyor daha Genişletmek için tıkla... Çok sağol canım ilk defa yapıyorum hiç bir bilgimde yok devam edeyim yani değil mi 8 inde başlamadığım için sorun olur mı
kalbim34 .!.: Henüz hepsi silik canım koyulaşma yok keşke 8 inde başlasaydın belki de geç yumurtlama oluyor devam etmen gerekiyor daha Genişletmek için tıkla... Çok sağol canım ilk defa yapıyorum hiç bir bilgimde yok devam edeyim yani değil mi 8 inde başlamadığım için sorun olur mı
K kalbim34 Nirvana Kayıtlı Üye 24 Ocak 2010 108 18 623 İstanbul Pazartesi 22:25 Konu Sahibi Konu Sahibi Pera322 #8 kalbim34 .!.: Henüz hepsi silik canım koyulaşma yok keşke 8 inde başlasaydın belki de geç yumurtlama oluyor devam etmen gerekiyor daha Genişletmek için tıkla... Pera322 .!.: Çok sağol canım ilk defa yapıyorum hiç bir bilgimde yok devam edeyim yani değil mi 8 inde başlamadığım için sorun olur mı Genişletmek için tıkla... Pera322 .!.: Çok sağol canım ilk defa yapıyorum hiç bir bilgimde yok devam edeyim yani değil mi 8 inde başlamadığım için sorun olur mı Genişletmek için tıkla... Ne demek canım bunlara göre devam etmen gerekiyor her ikiside aynı koyulukta olması gerekiyor ama yapmadığın 2 günde olduysa onu bilemem canım
kalbim34 .!.: Henüz hepsi silik canım koyulaşma yok keşke 8 inde başlasaydın belki de geç yumurtlama oluyor devam etmen gerekiyor daha Genişletmek için tıkla... Pera322 .!.: Çok sağol canım ilk defa yapıyorum hiç bir bilgimde yok devam edeyim yani değil mi 8 inde başlamadığım için sorun olur mı Genişletmek için tıkla... Pera322 .!.: Çok sağol canım ilk defa yapıyorum hiç bir bilgimde yok devam edeyim yani değil mi 8 inde başlamadığım için sorun olur mı Genişletmek için tıkla... Ne demek canım bunlara göre devam etmen gerekiyor her ikiside aynı koyulukta olması gerekiyor ama yapmadığın 2 günde olduysa onu bilemem canım
P Pera322 Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2025 10 0 1 26 Dün 15:43 Konu Sahibi Konu Sahibi Pera322 #9 kalbim34 .!.: Ne demek canım bunlara göre devam etmen gerekiyor her ikiside aynı koyulukta olması gerekiyor ama yapmadığın 2 günde olduysa onu bilemem canım Genişletmek için tıkla... Bugünde bu şekil oldu yapay bütünü de değerlendirmeyeyim o zaman değil mi Eklentiler IMG_0659.webp 10,6 KB · Görüntüleme: 6
kalbim34 .!.: Ne demek canım bunlara göre devam etmen gerekiyor her ikiside aynı koyulukta olması gerekiyor ama yapmadığın 2 günde olduysa onu bilemem canım Genişletmek için tıkla... Bugünde bu şekil oldu yapay bütünü de değerlendirmeyeyim o zaman değil mi