• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasuon testi

Pera322

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2025
10
0
1
26
İlk defa ovülasyon testi yapıyorum böyle oldu yardımcı olabilecek var mı yumurtlama dönemim yakın demek mi bu günü değerlendirmelimiyim

Eklentiler

• IMG_0524.webp
    IMG_0524.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 56
Daha erken canım adetinden sonra ne zaman başladın?yumurtladığın gün böyle çıkması gerekiyor diğer günde silikleşirse çatlar yumurta

Eklentiler

• IMG_0195.webp
    IMG_0195.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 43
Her gün aynı saatte yapın, ilk idrar ile olmucak karşılaştıeın koyulaşınca yumurtlama koyulaşma sonrası teke düşünce çatlama

Daha erken canım adetinden sonra ne zaman başladın?yumurtladığın gün böyle çıkması gerekiyor diğer günde silikleşirse çatlar yumurta
Adetim 7 sinde bitti ben 10 unda yapmaya başladım çalışma saatlerinden dolayı aynı saatlerde yapamıyorum devam edeyim mi sizce

Eklentiler

• IMG_0639.webp
    IMG_0639.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 29
Henüz hepsi silik canım koyulaşma yok keşke 8 inde başlasaydın belki de geç yumurtlama oluyor devam etmen gerekiyor daha
Çok sağol canım ilk defa yapıyorum hiç bir bilgimde yok devam edeyim yani değil mi 8 inde başlamadığım için sorun olur mı

Henüz hepsi silik canım koyulaşma yok keşke 8 inde başlasaydın belki de geç yumurtlama oluyor devam etmen gerekiyor daha

Çok sağol canım ilk defa yapıyorum hiç bir bilgimde yok devam edeyim yani değil mi 8 inde başlamadığım için sorun olur mı
Ne demek canım 😇bunlara göre devam etmen gerekiyor her ikiside aynı koyulukta olması gerekiyor ama yapmadığın 2 günde olduysa onu bilemem canım

Ne demek canım 😇bunlara göre devam etmen gerekiyor her ikiside aynı koyulukta olması gerekiyor ama yapmadığın 2 günde olduysa onu bilemem canım
Bugünde bu şekil oldu yapay bütünü de değerlendirmeyeyim o zaman değil mi

Eklentiler

• IMG_0659.webp
    IMG_0659.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 4
Back
X