Ovulasyan testine sinir oldum :(

ilk önce silik çift çizgi olmaya başlıyor sonra koyulaşıyor bir anda

ilk önce silik çift çizgi olmaya başlıyor sonra koyulaşıyor bir anda
Benim şuana kadar hep silik çıktı bakalım bugün de yapacam. Acaba testi yaparken bi yerde yanlış mı yapıyorum diye de aklıma gelmiyor değil. Akintim var kasık agrim var ama test negatif

Benim şuana kadar hep silik çıktı bakalım bugün de yapacam. Acaba testi yaparken bi yerde yanlış mı yapıyorum diye de aklıma gelmiyor değil. Akintim var kasık agrim var ama test negatif

yaptın mı test canım ?

canım daha öncekiler daha koyuydu geçmiş dönemin senin

demek ki öncesinde yumurtlaman olmuş yavaş yavaş açılmış.. şuan durum onu gösteriyor

sen bırakma adet olana kadar yapmaya devam et.arkadaşımın ablasının ovülasyon zamanı adet olmadan önceki gün çıkmış mesela

sen bırakma adet olana kadar yapmaya devam et.arkadaşımın ablasının ovülasyon zamanı adet olmadan önceki gün çıkmış mesela
Bunu bana bir kaç kişi daha söyledi canım haklısın galiba en iyisi ben yapmaya devam edim

Yok canım bilmiyorum

Aslinda hastaneler yumurta takibi yapiyorlar. Once oraya gidip hangi gunler yumurtladigini tahminen bilirsen ovulasyn testini o gunlerde kullanirsin benimki bir tavsiye tabii..
Mesela ben en gec 14.gun.
14. Gunden sonra beklemem yumurtlamiyorum der gecerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…