Ovülasyan testiyle hamilelik öğrenenler bir bakabilir mi ??

pofudukterlik95

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2022
49
28
8
30
Adetime 4 gün kala göğüs hassasiyeti başladı önceden 1 hafta önce başlardı belitriler ama şimdi göğüs hassasiyeti geç başladı ovüslayon testi yaptım böyle çıktı 2 günde 3 test yaptım fikir verin lütfen 1 senedir bekliyorum bu ay ilk kez yumurtlama testi denedim hesaplamalarıma göre adetimden sonra 12si 13 ü gibi çift çizgiyi görmüştüm zaten
D446E077-50CB-4CE5-88F5-8C4D320EA69B.webp

Hamilelik belirtisinde de t ve c ikisi de koyu çıkıyor,ama adet tarihin normal zamanını bı kaç gun geçmiş olsun ve koyu çıkısin ki bı anlamı olsun.belki beklesen adet olacaksın

Merhabalar, benim de adetim iki gün gecikti. Bugün 3.gün, peçeteye bazen kahverengi bazen pembe leke geliyor. Dün sol yumurtalığım çok şiddetli ağrıdı, ayağıma bile vurdu. Zaten bu ay sol yumurtalıktan yumurtladığımı da hissetmiştim. Bugün de kasık ağrım devam ediyor ama düne göre daha hafif. Sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı. Bat günü gebelik testi yaptım negatif, bugün yine yaptım yine negatif. Bi de ovulasyon testi deniyim dedim. Görseli bırakıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-05-19-42-47-091_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2022-06-05-19-42-47-091_com.miui.gallery.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 25
Merhabalar, benim de adetim iki gün gecikti. Bugün 3.gün, peçeteye bazen kahverengi bazen pembe leke geliyor. Dün sol yumurtalığım çok şiddetli ağrıdı, ayağıma bile vurdu. Zaten bu ay sol yumurtalıktan yumurtladığımı da hissetmiştim. Bugün de kasık ağrım devam ediyor ama düne göre daha hafif. Sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı. Bat günü gebelik testi yaptım negatif, bugün yine yaptım yine negatif. Bi de ovulasyon testi deniyim dedim. Görseli bırakıyorum.
Kan testi verdiniz mi bide kan testi verin isterseniz ama benim adetim 4 gün geçikmişti sonraki ay 4 gün önce oldum bugün bat günüm ama henüz olmadım sürekli bir gün iki gün atıyor ama bilmiyorum sizin normalde geçikme oldu mu hiç

Kan testi verdiniz mi bide kan testi verin isterseniz ama benim adetim 4 gün geçikmişti sonraki ay 4 gün önce oldum bugün bat günüm ama henüz olmadım sürekli bir gün iki gün atıyor ama bilmiyorum sizin normalde geçikme oldu mu hiç
Vermedim henüz. Çok korkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan. Aksine hiç gecikmiyor, öne atıyor. Geçen ay olmam gerekenden 3 gün erken oldum.

Back
X