Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelıkten cıkma ihtımali var canımArkadaşlar bugun yarın adet günüm. Ovulasyon pik çıktı. Bu neden olur ?
Merhaba bende birşey sormak istiyorum gebelik belirtisi olarak böyle afersiniz bagirsaklar ishal olmuş gibi hareketli sesler geliyor ve ishal olmuş gibi karın ağrısı olması normal miGebelıkten cıkma ihtımali var canım
Canım belırtılere fazla takılma yarın gebelık testı yap gebelık ıhtımalın yuksekMerhaba bende birşey sormak istiyorum gebelik belirtisi olarak böyle afersiniz bagirsaklar ishal olmuş gibi hareketli sesler geliyor ve ishal olmuş gibi karın ağrısı olması normal mi
Perşembe den beri evde test yaptım düne kadar hepsi pozitif cuma kan verdim sağlık ocağında sonuç çıkmadı yarına çıkar inşallah birde zaten yarın normal randevu aldım gidicem uyuyordum birden o ağrıya uyanınca merak ettim haniCanım belırtılere fazla takılma yarın gebelık testı yap gebelık ıhtımalın yuksek
Canım belırtılere fazla takılma yarın gebelık testı yap gebelık ıhtımalın yuksek
Siz konu sahibi degılmıssınızMerhaba bende birşey sormak istiyorum gebelik belirtisi olarak böyle afersiniz bagirsaklar ishal olmuş gibi hareketli sesler geliyor ve ishal olmuş gibi karın ağrısı olması normal mi
Siz konu sahibi degılmıssınız
Ama dedıgım gıbı belırtılere takılmayın daha sonra hüsrana ugramayın
Hayırlı olsun canımPerşembe den beri evde test yaptım düne kadar hepsi pozitif cuma kan verdim sağlık ocağında sonuç çıkmadı yarına çıkar inşallah birde zaten yarın normal randevu aldım gidicem uyuyordum birden o ağrıya uyanınca merak ettim hani
Umarım inşallah böyledir yarın net belli olur da işte öyle uyandirinca ağrı beni merak ettim teşekkür ederimHayırlı olsun canım
Agrılar gebelık basında normal bagırsaklardakı isal kabızlık vs olaylarda normal hırmonale olarak bucuttakı hormanlar tepkı verıyor
Farklı farklı markalardan denedim. Çift çizgi silikte olsa var. Ben yanlış görmüyorum dimi ? Adetime 2 gün var.Canım belırtılere fazla takılma yarın gebelık testı yap gebelık ıhtımalın yuksek
İnşAllah kan testinde pozitif çıkar canım e nabız dan takip ediyor musunPerşembe den beri evde test yaptım düne kadar hepsi pozitif cuma kan verdim sağlık ocağında sonuç çıkmadı yarına çıkar inşallah birde zaten yarın normal randevu aldım gidicem uyuyordum birden o ağrıya uyanınca merak ettim hani
İlk idrarla mı yaptın yoksa şimdi mi canımFarklı farklı markalardan denedim. Çift çizgi silikte olsa var. Ben yanlış görmüyorum dimi ? Adetime 2 gün var.
Hepsinde de çizgi var hamilesin benceFarklı farklı markalardan denedim. Çift çizgi silikte olsa var. Ben yanlış görmüyorum dimi ? Adetime 2 gün var.
Dünden beri ara ara yapıyorum bazıdı çok silik çıkıyor bazıdı daha kırmızı. Bugun de ovulasyon testi yaptım pik çıktı. Bende merak ediyorumİlk idrarla mı yaptın yoksa şimdi mi canım
Ay inşallah 1 yıldır evliyim. 1 yıldır bu anı bekliyorum. Çok korkuyorum adet olurum diye.Hepsinde de çizgi var hamilesin bence![]()
Kaset testlerin daha silik çıkması normal onlar beta biraz daha ilerleyince çıkarıyor ama erken gebelik testin daha kırmızı ise beta artıyordurDünden beri ara ara yapıyorum bazıdı çok silik çıkıyor bazıdı daha kırmızı. Bugun de ovulasyon testi yaptım pik çıktı. Bende merak ediyorum
Çok teşekkür ederim bilgilendirme içinnKaset testlerin daha silik çıkması normal onlar beta biraz daha ilerleyince çıkarıyor ama erken gebelik testin daha kırmızı ise beta artıyordur![]()
Ayy inşallah hamilesindir canım hepimizin ortak derdiAy inşallah 1 yıldır evliyim. 1 yıldır bu anı bekliyorum. Çok korkuyorum adet olurum diye.
İnşallahAyy inşallah hamilesindir canım hepimizin ortak derdi![]()
Amin inşallahİnşallahAllah isteyen herkese nasip etsin en kısa sürede
![]()