Ovulasyon acil bilgiii

palsokak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
56
12
3
32
Arkadaşlar bugun yarın adet günüm. Ovulasyon pik çıktı. Bu neden olur ?

Eklentiler

• 1000083694.webp
    1000083694.webp
    14 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba bende birşey sormak istiyorum gebelik belirtisi olarak böyle afersiniz bagirsaklar ishal olmuş gibi hareketli sesler geliyor ve ishal olmuş gibi karın ağrısı olması normal mi
Canım belırtılere fazla takılma yarın gebelık testı yap gebelık ıhtımalın yuksek

Canım belırtılere fazla takılma yarın gebelık testı yap gebelık ıhtımalın yuksek
Perşembe den beri evde test yaptım düne kadar hepsi pozitif cuma kan verdim sağlık ocağında sonuç çıkmadı yarına çıkar inşallah birde zaten yarın normal randevu aldım gidicem uyuyordum birden o ağrıya uyanınca merak ettim hani

Merhaba bende birşey sormak istiyorum gebelik belirtisi olarak böyle afersiniz bagirsaklar ishal olmuş gibi hareketli sesler geliyor ve ishal olmuş gibi karın ağrısı olması normal mi
Siz konu sahibi degılmıssınız 😃
Ama dedıgım gıbı belırtılere takılmayın daha sonra hüsrana ugramayın

Perşembe den beri evde test yaptım düne kadar hepsi pozitif cuma kan verdim sağlık ocağında sonuç çıkmadı yarına çıkar inşallah birde zaten yarın normal randevu aldım gidicem uyuyordum birden o ağrıya uyanınca merak ettim hani
Hayırlı olsun canım
Agrılar gebelık basında normal bagırsaklardakı isal kabızlık vs olaylarda normal hırmonale olarak vucuttaki organlar tepkı verıyor

Hayırlı olsun canım
Agrılar gebelık basında normal bagırsaklardakı isal kabızlık vs olaylarda normal hırmonale olarak bucuttakı hormanlar tepkı verıyor
Umarım inşallah böyledir yarın net belli olur da işte öyle uyandirinca ağrı beni merak ettim teşekkür ederim

Farklı farklı markalardan denedim. Çift çizgi silikte olsa var. Ben yanlış görmüyorum dimi ? Adetime 2 gün var.

Eklentiler

• 1000082644.webp
    1000082644.webp
    64 KB · Görüntüleme: 38
  • 1000082973.webp
    1000082973.webp
    135,3 KB · Görüntüleme: 25
  • 1000083273.webp
    1000083273.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 34
İnşAllah kan testinde pozitif çıkar canım e nabız dan takip ediyor musun

Dünden beri ara ara yapıyorum bazıdı çok silik çıkıyor bazıdı daha kırmızı. Bugun de ovulasyon testi yaptım pik çıktı. Bende merak ediyorum
Kaset testlerin daha silik çıkması normal onlar beta biraz daha ilerleyince çıkarıyor ama erken gebelik testin daha kırmızı ise beta artıyordur 🌸

Back
X