- 20 Aralık 2024
- 155
- 32
- 13
- 33
- Konu Sahibi ThequeenHurremsultan
Kızlar bunlardan hangisi pik hangisi çatlama?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 Eylül pik gibi duruyor değerlendirdiniz mi?Kızlar bunlardan hangisi pik hangisi çatlama?Eki Görüntüle 3647287
15 eylülde de yavaş yavaş catlamaya başlamış. Yani 15-16 Eylül çatlamışKızlar bunlardan hangisi pik hangisi çatlama?Eki Görüntüle 3647287
Canım sende pcos mu var 14 pik ama çatlama çok uzun sürmüşKızlar bunlardan hangisi pik hangisi çatlama?Eki Görüntüle 3647287
Evet canım değerlendirdim teşekkür ederim14 Eylül pik gibi duruyor değerlendirdiniz mi?
Hayır canım pcos um yok çok şükürCanım sende pcos mu var 14 pik ama çatlama çok uzun sürmüş
Çok şükür canım o zaman sorun yokHayır canım pcos um yok çok şükür![]()
Rica ederim inşallah senledir bebişinEvet canım değerlendirdim teşekkür ederim![]()
İnşallah canımRica ederim inşallah senledir bebişin![]()
8 gün sonra erken gebelik testi yapın mümkünse Awox güvenilir diğerleri yalancı pozitif çıkarıyor. Varsa silik de olsa çıkar testeİnşallah canımbeklemek çok zor bi de hangi tarihten hesaplayacağımı bilemedim daha da zor oldu
Ay inşallah vardır da çıkar çok teşekkür ederim8 gün sonra erken gebelik testi yapın mümkünse Awox güvenilir diğerleri yalancı pozitif çıkarıyor. Varsa silik de olsa çıkar teste![]()
Rica ederim inşallah sizinledir bebişinizAy inşallah vardır da çıkar çok teşekkür ederim![]()
İnşallah aminnnRica ederim inşallah sizinledir bebişiniz![]()