Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nayırrrr.....çalış mutlaka...bak snin bugün çatlamış ya da yarın çatlıcak olabilir bence...ona göre...beni dr cuma gel dedi..yarın gidicem akşam...ne dcek bakalım..kasıklarım da hala ağrı var..akıntım kremsiye döndü..çatladı mı acaba diye test yaptım.benim testlerin ilk 2 si hardiç diğerleri bozuk çıktı...ya boş gösteriyo ya da ntrol çizgisi çoookk silik çıkıyo...ama benim yumurtalar salı günü 12 ve 9 mm di..günde zaten 1.5 mm civarı büyüyolar...yani 2 günde 20mm e ulaşması imkansız kuzum...yarın anlıcaz bakalım...aşılama yaptıralım dedik ama bu sferde o gün eşim mesaide olacakmış...((...preseede devam....:)))
fıstıklarrrrrrrrrrrr ne habersinz
canım işallah buıgün fikleyebilirikk yaaaanamlar var pöffffffffff
sessiz fik fik
anamm ne didi dr aceba olsun yaww preseedle devam tabii yaaaaa bu testin ben taaaa satennn
habire 2 yaa habire 3 yok ahahaha
yaa ne dedi toktor merak ettim ben sana dr önerileri aldım bu aradaaa:)
iyi be canımm sen napıyosun bakemmm:)![]()
ilginç gelişmeler var canım ..ateş tablom bugünkü ateşimi girince, 9. Günüme çeki çizgiyi, yani doktora gidip biri 9 mm diğeri 12 mm diye öğrendiğim gün var ya salı günü işte o güne çekti çizgiyi..:26::26: 2 gündür de aşırı kasık ağrılarım vardı..kesin çatlıyolar dedim. Bu akşam 5 te doktora gittim ve gerçekten çatlamışlar..ama bana kalırsa 9. Gün değil 11. Gün yani dün akşam çatladılar ya da sabaha karşı..
2. Ilginç haber, bugün çatlayan yumurtanın olduu tarafta 3 tane daha yumurta olduğunu gördük..:111::101::101:. Onlar da 12 şer mm....anlamadım yaa..doktor 2 gün sonra yani pazar akşamı çatlatma iğnesi vurul dedi. Bunlardan da umudu kesmeyek dedi...ff aslında ateşie göre düşünürsek doğru yere çekti çizgiyi ama benim kasık ağrılarım 2 gündür de devam etti bir de diyelim 9. Günümde çatladı; 12-13 mm ken çatlar mı ki bu yumoşlar...çatlasalar da acaba normal olgun olurlar mı ki..?... :26: bu da tablom;
My Ovulation Chart
nerdesin kuzum..facedemi yoksaaaa....((
Tatlıışşşşşş ben valla bugün dışardaydım hep yeni girdim eveefacede gördüm eklemişler seni oradan daha kolay be canımm dah hızlıı:))canoo anammmmm
yumoş üretim merkesi olmuşsun kız senn maşallahhhhhhhhhhh
kız anam şaştım kaldım olmadan çatlamaz beybiii yumoşlar sen merak etme bu ay fiklemeyee devammmm
![]()
bu gün dr gittik 29*24mm yumurtam varmış 5,5*4mm lik 10 kadarda yumurta varmış. eşimin spremiograma baktı aşılama dedi igne verdi aşılama yapıcak rahim duvarım 7mm hiç bi ilaç kullanmadım sadece klomenden sonra çatlatma ignesi verdi çarşamba aşılıycak ne olur bi yorum yapın biri çok büyük digerleri küçük degilmi aşılama için rahim duvarı kalınlıgım nasıl? bukadar basitmi aşılama? ne olur yorum yapın çok telaşlandım 29mm yumurta büyük degilmi digerleride 5,5mmeşimin spermleri 14milyonmuş azmış o yüzden aşılama demiş devlet hastanesinde yapıcak ben özel bi lab. yıkatıp götürücem spermleri oda aşılıycak bi yorum hiç bilmiyom aşılamaaaaaaaaaaaaaa
başka ilaç falan vermedi
29mm çokmu büyük digerleri çokmu küçük?
bu gün dr gittik 29*24mm yumurtam varmış 5,5*4mm lik 10 kadarda yumurta varmış. eşimin spremiograma baktı aşılama dedi igne verdi aşılama yapıcak rahim duvarım 7mm hiç bi ilaç kullanmadım sadece klomenden sonra çatlatma ignesi verdi çarşamba aşılıycak ne olur bi yorum yapın biri çok büyük digerleri küçük degilmi aşılama için rahim duvarı kalınlıgım nasıl? bukadar basitmi aşılama? ne olur yorum yapın çok telaşlandım 29mm yumurta büyük degilmi digerleride 5,5mmeşimin spermleri 14milyonmuş azmış o yüzden aşılama demiş devlet hastanesinde yapıcak ben özel bi lab. yıkatıp götürücem spermleri oda aşılıycak bi yorum hiç bilmiyom aşılamaaaaaaaaaaaaaa
başka ilaç falan vermedi
29mm çokmu büyük digerleri çokmu küçük?
arkadasim benimde bugun konturolum vardi ve en buyuk yumurtam 20 mm di dr iyi dedi ama en buyugu tabi hepsi 20 degil en kucugude 12mm di
eşimle konuştum valla kist bu tutmaz içime sinmedi dedim sende dr git sanada ne diycek bakalımsonra gata yadabaşka yerde yaptıralım hakkımızı öldürmeyelim tek yumurta için bukadar çabalamayalım dedim hiç bi hazırlık yapmadan olurmu :) tamma dedi şimdi biz nezaman fik fik liycez dün gece 12de oldum igneyi kaç saat sonra ve kaç kez fikfik yapılıyo?Karasal,öncelikle sperm sayısı tüp bebeklik denmesede aşılama önerilen sınırda.doğal yollarla gebeilik için min 20 milyon sperm gerekli denilir.aşılama yapılabilir sayı sınırı 10 milyondur.Fakat aşılamanın senin evde denemenden çokda bir farkı yoktur.Genelde sebepsizler bile gebe kalamaz yani sorunu olmayanlar bile...Ama nasipse oluyor birçok imkansız örneğide gördük burda.Ben iki tüp arası boş kalmayayım diye aşılama oldum.klomenli...ki sayımız ona uygun değildi ve ücretde ödemediğim için yaptırdım:)netice kafam kadar bir kist oldu.ve hemen aspire edildi.Yani benim aşılama geçmişim parlak diil bir de başıma dert açtı...senin 29-24 mm yumurtaların sağlıksız görünüyor...hatta çatlamazsa kist adayı belkide....sanırım geride ki yumurtalar için düşünüyor drun.rahim kalınlığın orta sanırım dahada kalınlaşır bu arada artı progesteron takviyesi verebilir doktorun tutunmayı kolaylaştırmak için.yani özel bi yerde yıkatıp götürmek vs biraz sürecide uzatıyor açıkçası durumunuzun da iyi olduğunu söylediğin için çekeceğiniz eziyete değmez.eşinin zaten sıkıntılı bir tavrı var doğru anladıysam spermiyogramı verdiği yer bile erkekte bu işe tepki duymasını sağlayabiliyo.Yani aşılama için zaten çok pahalı bi işlem diil özelde denemen sanki daha kolay ve rahat olur sizin için...Ama böyle aayın ortasında planlamadan aşılama olanı ben duymadım açıkçası.yani reglinde aşılama kararı verse ona göre davransa daha iyi olacaktı.çünkü bu işin birde negatif olursa ki boyutu var...şansın azda olsa umut edeceksin...ve üzüleceksin.eşin açısındanda çok şey yaptık noktasına gelebilir iş...karar senin umarım hakkında hayırlısı olur...
selamm duyguuyumurtamı takip edeyorsun bakam sen ne edeyorsun aşılamamı kiii
![]()
eşimle konuştum valla kist bu tutmaz içime sinmedi dedim sende dr git sanada ne diycek bakalımsonra gata yadabaşka yerde yaptıralım hakkımızı öldürmeyelim tek yumurta için bukadar çabalamayalım dedim hiç bi hazırlık yapmadan olurmu :) tamma dedi şimdi biz nezaman fik fik liycez dün gece 12de oldum igneyi kaç saat sonra ve kaç kez fikfik yapılıyo?
Sermavii nazz yeterrr kızlar nerdesiniz yahuuuuuu:)))))))))):)sizde ne va ne yokk393dc8 Ovulation charts on FertilityFriend.com tablom buuu:)
selam canım bende hala tık yok aynı yerde sayıyorum ben tüp yaptırmadanda bişey olacağı yok gibi keşke olsa
oyy nazz yaane bilim geliverir bi andaaaa düşüverir içimizeeee
![]()
keşke dediğin gibi olsa bende hep düşünüyorum parayı biriktirene kadar kendiliğinden gelsede biriktirdiğim paraylada canım ne isterse alsam hamile şımarıklığı yapsam ne güzel olur![]()
ahhh yawrum benim yaaaaaİnşallahhhhhh inşallaaahhh kıyamam ben sana yaa
bende diom gelsede tüpee harcayacağım parayı geleceği için harcasam
![]()