Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba, Nisan ayında bir düşük yaşadım ve bu ay korunmayı bıraktım. Adetim 2 gün gecikti ama gebeliğe dair hiç bir belirtim yok. 4 gündür elimdeki ovülasyon testlerim görseldeki gibi çıkıyor. Nedeni nedir sizce?
Kızlar merhaba, Nisan ayında bir düşük yaşadım ve bu ay korunmayı bıraktım. Adetim 2 gün gecikti ama gebeliğe dair hiç bir belirtim yok. 4 gündür elimdeki ovülasyon testlerim görseldeki gibi çıkıyor. Nedeni nedir sizce?
Ovulasyon testiniz pik değil, lh kadınlarda hep bulunan bir hormondur dönem dönem artıp azalır sadece. Gebelik şüpheniz varsa gebelik testi yapın adetiniz gecikmiş testte çıkar
Merhaba geçen ay sadece klomen kullnaıp iğneyi yaptıramamıstım, bu temmuz ayında reglime yakın ovülasyon testi aldım..son reglim 19 Haziran'daydı , kullandığım uygulama da 5 temmuz için yumurtlama yüksek gösteriyor ama ondan önceki günler doğurgan dönem orta ihtimal onları da değerlendirdim, kiti kullananalar gün gectikçe silikleşiyor mu? Gebelik oluştuysa belirti olur mu sizce iki gündür gaz problemim var ama kasıklarım da ağrıyor.. Reglim geçerse test yapmayı düşünüyorum ama önceden öğrenen var mı? Bende 6 temmuz da ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı yumurtlama olmuş mu devam ediyor mu neler yapmalıyımmmm çok heyecanlıyım bu ay ❤ bugün tekrar test yaptım hafif silik çıktı sizce nedeeen