• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon ve gebelik

Çok merak ettim sabah test yaparsanız bizede haber vermeyi unutmayın çok benziyor öykümüz 🥹
IMG_1282.webp
çokta koyulaşmadı yani yoruldum gerçekten bilmiyorum ümidim kırılıyor gibi yine kimyasala dönüşecek gibi hissediyorum

Eklentiler

• IMG_1269.webp
    IMG_1269.webp
    142,9 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_1268.webp
    IMG_1268.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 28
Eki Görüntüle 3662941 çokta koyulaşmadı yani yoruldum gerçekten bilmiyorum ümidim kırılıyor gibi yine kimyasala dönüşecek gibi hissediyorum
Canım ovıtrelle iğne vuruldugun anda gebelık hormonu salgıladığı ıcın 7 gune kadar pozıtıfıf gosterıyor bazılarında daha fazla gunde olabılır sonra sılıklesmesı lazım sılıklestıkten sonra tammen yok oluyor sonra tekrar artartsa eger gebesın yanı hala gebe olma sansın var en az 13 gun bekle
Herkeste ilk 5 gun pozıtıf cıkıyor

Canım ovıtrelle iğne vuruldugun anda gebelık hormonu salgıladığı ıcın 7 gune kadar pozıtıfıf gosterıyor bazılarında daha fazla gunde olabılır sonra sılıklesmesı lazım sılıklestıkten sonra tammen yok oluyor sonra tekrar artartsa eger gebesın yanı hala gebe olma sansın var en az 13 gun bekle
Herkeste ilk 5 gun pozıtıf cıkıyor
Canım bende iğne yok. Normal süreçteyim. Sadece koraspirin ve folik asit alıyorum. İki 19-20 ekimde innovita testim pozitifti sonraki günler bugünde dahil olacak şekilde awox yapıyorum ama pozitif değil yani varsa bile insnılmaz zor gözle görmesi

Canım bende iğne yok. Normal süreçteyim. Sadece koraspirin ve folik asit alıyorum. İki 19-20 ekimde innovita testim pozitifti sonraki günler bugünde dahil olacak şekilde awox yapıyorum ama pozitif değil yani varsa bile insnılmaz zor gözle görmesi
Anladım inşallah pozitif olur kan pıhtılasma var sanırım bende aynı coraspın kulllanatak gebelık denıyorum 6 haftalık bebegımı kaybettım bende

Back
X