• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon ve gebelik

Üst üste ilişki sperm kalitesini düşürmüyor mu ? Bende Ovulasyon yapıyorum bugün 3. Gün ilk gün silikti dün biraz daha kötüydü muhtemelen bugün daha koyu veya pik olabilir daha yapmadım. Düşürür kalitesini diye tereddut ediyorum ama

Pikten önceki gün yani 16 ekimde başlamıştık bir türlü pik olmuyor diye. Sonraki 2 gün yani 17 ve 18 ekimde ise üst üste pik olunca mecbur değerlendirdik yine. Bu ay ilk defa deniyoruz acemiliğimize geldi. Doktor amh düşük buldu gecikmeden başlayalım dedik hayırlısı olur umarım

Son adem 1 ekimdi, yani geçen ay regl bitimi hemen yumurtladım ama ilişki olmadı bu ay dediğim gibi 14-16-18 ilişkileri mevcut. Önceki gebeliklerimide böyle erkenden gördüm o yüzden kafam karışıyor bende biliyorum çok erkn olduğunu ama
Bence 14 cok pik gibi de durmuyor, refgo bitimi yumurtlama olmuş gibi, şu an gebelikten koyulaşıyor bence ovulasyon testi, umarım gebesindir ve Sağlıkla kucağına alırsın

Bence 14 cok pik gibi de durmuyor, refgo bitimi yumurtlama olmuş gibi, şu an gebelikten koyulaşıyor bence ovulasyon testi, umarım gebesindir ve Sağlıkla kucağına alırsın
14 ünde doktor muayenesin çatlamak üzeresin demişti o yüzden 15inde çatladım diye düşündüm. Çok teşekkür ederim

Pikten önceki gün yani 16 ekimde başlamıştık bir türlü pik olmuyor diye. Sonraki 2 gün yani 17 ve 18 ekimde ise üst üste pik olunca mecbur değerlendirdik yine. Bu ay ilk defa deniyoruz acemiliğimize geldi. Doktor amh düşük buldu gecikmeden başlayalım dedik hayırlısı olur umarım
Anladım hayırlısı olsun insaAllah olur. Bende 3 gündür yapıyorum ilk gün silik dün biraz boyu bugün düne göre silik çıktı daha koyu olması lazım değil mi

Anladım hayırlısı olsun insaAllah olur. Bende 3 gündür yapıyorum ilk gün silik dün biraz boyu bugün düne göre silik çıktı daha koyu olması lazım değil mi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    195,3 KB · Görüntüleme: 8
Saat çok fark ediyor her gün aynı saatlerde mi yapıyosunuz? Bugün daha silik çıkmış bence de fazla su mu içtiniz veya test mi bozuk acaba

Benim özellikle akşamları daha silik çıkıyor. Öğlen-ikindi testlerimde LH daha yüksek oluyor.

Haziranda kalp durması sebebiyle kürtaj oldum.
Eylül ayında kimyasal gebelik geçirdim.
Görselde yüklediklerim bu aya ait. Pıhtılaşma eğilimim var ve korasprin + folik asit kullanıyorum. 14 ekim doktor muayesinde yumurtlamamın çok yakın olduğunu söyledi. 14-16-18 ekim değerlendirildi. Testlerim aşağıdaki gibi. İnnovita marka ilk kez kullanıyorum ovülasyon testleri doktorun söylemine göre doğru. Bugün ovülasyonun tekrar pik olması, belirtilerim ve diğer gebeliklerimdeki erken öğrenmelerime dayanarak gebelik testi yapmak istedim ve pozitif gib duruyor. (İlk gebeliğim yumurtlamadan sonra 10. Günde ikinci gebeliğim yumurtlamadan 7. Günde öğrenmiştim) yorumlarınız kıymetli 🙏🏻Eki Görüntüle 3661026 Eki Görüntüle 3661028
İlk defa görüyorum beş gün içerisinde yerleşip hormon değerlerinin yükseldiğini çok şaşırdım tabi her kadının bünyesi farklı demekki diğer gebeliklerinizde de öyle olduysa. Bence bariz çizgi var hamilesiniz🌸 yarın yine yapın koyulaşırsa kan verin derim. Hayırlı olsun🙏🏻

Saat çok fark ediyor her gün aynı saatlerde mi yapıyosunuz? Bugün daha silik çıkmış bence de fazla su mu içtiniz veya test mi bozuk acaba

Benim özellikle akşamları daha silik çıkıyor. Öğlen-ikindi testlerimde LH daha yüksek oluyor.
Evet aynı saatlerde yapıyorum. Aksine dün daha çok su içmiştim. Aynı saatlerde sivi alimini bırakıyorum 3 4 saat lavaboya bile gitmiyorum neyse yapmaya devam edeyim bakalim

İlk defa görüyorum beş gün içerisinde yerleşip hormon değerlerinin yükseldiğini çok şaşırdım tabi her kadının bünyesi farklı demekki diğer gebeliklerinizde de öyle olduysa. Bence bariz çizgi var hamilesiniz🌸 yarın yine yapın koyulaşırsa kan verin derim. Hayırlı olsun🙏🏻
İnşallah pozitiftir ne bileyim hayırlısı, çok teşekkür ederim💖

Back
X