Olabilir. Bu işin tam bir standardı Yok. Ortalaması var. Geç döllenme olma sebebi mesela bu işte. 14. gün yumurtlaması gereken 20. günde yumurtlarsa ve döllenme gerçekleşirse geç döllenme olmuş oluyor ve gebelik süreci 1 hafta geriden geliyor.herkese selam ovulasyon sonrası 14 geçtikten sonra yeni adet dönemi başlar şeklinde biliyoruz ama , 28 günde bir adet dönemi düşünüldüğünde 14. Gün ovulasyon beklenirken ovulasyon kiti ile 20. Gün pozitif sonuç almak mümkün mü? Adet süresi 28 gün olup ovulasyon günü 20. Gün yani bu kadar geç olan var mı ? Anormal bir durum mudur bu ?
Olabilir. Bu işin tam bir standardı Yok. Ortalaması var. Geç döllenme olma sebebi mesela bu işte. 14. gün yumurtlaması gereken 20. günde yumurtlarsa ve döllenme gerçekleşirse geç döllenme olmuş oluyor ve gebelik süreci 1 hafta geriden geliyor.
Klasik kitap bilgisi. Ama işte maalesef biz kadınlar pek klasiğe sadık kalamıyoruz. Bu nedenle bazılarımız daha zor hamile kalıyor işte. Klasik kitaplardaki gibi olsak hepimiz ilk denemede hamile kalırdık yada tam korunma sağlamak bu kadar zor olmazdı.Teşekkür ederim luteal faz her kadında 14 gündür diye bir yazı okuyunca endişelendim
Valla canim şu an bende bu durumu yaşıyorum galiba 30 günde bir adet goruyorum ama ovulasyon kitinde 19.gün pozitifi gördümherkese selam ovulasyon sonrası 14 geçtikten sonra yeni adet dönemi başlar şeklinde biliyoruz ama , 28 günde bir adet dönemi düşünüldüğünde 14. Gün ovulasyon beklenirken ovulasyon kiti ile 20. Gün pozitif sonuç almak mümkün mü? Adet süresi 28 gün olup ovulasyon günü 20. Gün yani bu kadar geç olan var mı ? Anormal bir durum mudur bu ?
Ben bu ay yapiyirum aslinda.suan 13.gundeyim ve hala silik cizgi cikiyor.bastaki 14 degisebildigini biliyorum.ben sonraki 14 kastetmistim.yani yumurtladik dollenmedi diyelim 14 gun sonra kesin hasta olunur deniliyorya ondan bahsetmistim.28 veya 29 gunde regl oluyorum.silik cizgi acaba yanliz yumurtlama gunundemi koyulasiyor.yoksa artarakmi koyulasmasi lazim.luteal faz standart olarak 14 gün kabul edilmiş ancak bazı kadınlarda standart geçerli değil ki benim de öyle değildi , şuan 14 haftalık hamileyim doktorum da bebeğin görüntüsünden anladı sizde geç yumurtlama var yumurtanız illa ki 13-14. günlerde atılacak diye bişey yok ki dedi . Kitlerle lh sıçramanızın kaç gün sürdüğünü takip edebilirsiniz ben pko belirtisi verdiğimi uzun süren lh sıçramasından anlayıp doktora gitmiştim. Genelde lh sıçraması bir iki gün sürer bende beş gün boyunca çift çizgi çıkmıştı bu normal değil. Kitler bende bu işe yaramıştı
En ustteki songunmu canim eger oyleyse yani bugununkiyse bence esitlenmis bugun yarin ve ertesi gunu degerlendir ve teste devam et siliklesinceyide degerlendirdinmi tamam demektir ins.selam kızlar;
düne kadar ateşim 36,3 çıkıyordu bu sabah ölçtüğümde 35,9 a düşmüştü bugün ovulasyon testimde de çizgi koyu çıktı sanırım bugün yumurtladım bende resimleri de ekliyorum bu pozitif mi sizce çalışmalara başlamalı mıyız ?
çok teşekkür ederim canım yorumun için bunların hepsi bugünkü canım ama sanki bana control çizgisinden de koyu renkte gibi geldi ikinci çizgiEn ustteki songunmu canim eger oyleyse yani bugununkiyse bence esitlenmis bugun yarin ve ertesi gunu degerlendir ve teste devam et siliklesinceyide degerlendirdinmi tamam demektir ins.
Zaten oyle olmasi lazimmis bugun yumurtlama gunun bence 24 veya 36 icinde catlayabilir bugun ve yarini muhakkak degerlendir.onemli olan yumurta catladiginda icerde spermle karsilasmasi.çok teşekkür ederim canım yorumun için bunların hepsi bugünkü canım ama sanki bana control çizgisinden de koyu renkte gibi geldi ikinci çizgi
çok teşekkür ederim canım inşallah rabbim hepimize sağ salim sağlıklı bebişler nasip eder :)Zaten oyle olmasi lazimmis bugun yumurtlama gunun bence 24 veya 36 icinde catlayabilir bugun ve yarini muhakkak degerlendir.onemli olan yumurta catladiginda icerde spermle karsilasmasi.
Amin canim.hayirlisiyla en kisa surede ins.çok teşekkür ederim canım inşallah rabbim hepimize sağ salim sağlıklı bebişler nasip eder :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?