Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon gününü değerlendirip beklemede olanlaaar 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lavinya5367

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2020
273
215
53
28
Kızlar merhaba ilk denememizi gerçekleştirdik ovulasyonu değerlendirdik, çok heyecanlıyım 14 haziran bat Beklemedeyim hadi hep beraber bekleyelim herkes bat yazsın yorumlarda içimizi dökeliim ❤️insan bu dönemde kimseyle bişey paylaşamıyor çünkü Hoppa

Ay sen benden öncesindeee :KK17: ilk deneme mi ya ben ilk olduğu için midir nedir ya bebiş çıkmaz da adet olursammdiye biraz sıkılıyorum:KK1:
Henüz 3 aylık evliyim canım ilk ayı vajinismusla uğraştım 2 aydır da deniyoruz 2 aydır tüm belirtileri yaşadım ama sonucunda adetim geldi aile hekimine gidip kan testi vs yaptırmayı düşünüyorum enazından eksik vitamin falan varsa öğrenirim diye inşallah Allah kısmet eder ❤

Henüz 3 aylık evliyim canım ilk ayı vajinismusla uğraştım 2 aydır da deniyoruz 2 aydır tüm belirtileri yaşadım ama sonucunda adetim geldi aile hekimine gidip kan testi vs yaptırmayı düşünüyorum enazından eksik vitamin falan varsa öğrenirim diye inşallah Allah kısmet eder ❤
Daha cok yeni evet ☺️ Çabuk atlatmış olmana sevindim canım ben de baska bi sehre gelin geldim 21 yasımda suan yasım 23 bakalım daha yeni basladık insallahh bebiş hemencik gelir 🥰

Daha cok yeni evet ☺ Çabuk atlatmış olmana sevindim canım ben de baska bi sehre gelin geldim 21 yasımda suan yasım 23 bakalım daha yeni basladık insallahh bebiş hemencik gelir 🥰
Hangi şehir bende Adanadan Hataya gelin geldim şuan 21 yaşındayım

Kızlar merhaba ilk denememizi gerçekleştirdik ovulasyonu değerlendirdik, çok heyecanlıyım 14 haziran bat Beklemedeyim hadi hep beraber bekleyelim herkes bat yazsın yorumlarda içimizi dökeliim ❤insan bu dönemde kimseyle bişey paylaşamıyor çünkü Hoppa
Bendee adeti bekleyenlerdenimmm 13 hazirannı bekliyorumm

Back
X