Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon gününü değerlendirip beklemede olanlaaar 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ya cıkmıyor aklından ama ben regl olucm diyorum artık baksana bi sürü belirtiyle millet adet oluyor yani 🙁
Bir beklentiye girince vücudumuzdaki en ufak değişikliği bile fark edip yorumluyoruz halbuki o tarz hisler meğer adet öncesi de olabilen şeyler. Bazen daha fazla hissederiz bazen daha az. O yüzden merak edip heyecanlanmak normal ama regl gecikene kdr umutlanmamak gerekiyor sanırım. Yoksa sonuç hüsran.

Var mi gelen giden :21:
Akıntım var şeffaf ve bir haftadır sol yumurtlama tarafı ağrıyor ve arada rahmime giren ani ağrı birden ateş basıyo 5 dk sonra hırkamı çıkarıyorum 😂 4 gün önce erken gebelik testi yaptım 10/15 dk sonra çok silik pembe belirledi emin olamadım lanet olası haftasonu araya girdi 😂😂

Merhaba kızlar bizde bu ay ovülasyon testiyle denedik 3-4 hazıran yumurtlama 5 inde çatlama oldu bat 21 hazıran . Ocak ayında ilk denememizde gebe kaldım ama malesef kimyasalmiş😔 inşallah bu ay bebişlerimiz bizimle olur🙏🏼

Bir beklentiye girince vücudumuzdaki en ufak değişikliği bile fark edip yorumluyoruz halbuki o tarz hisler meğer adet öncesi de olabilen şeyler. Bazen daha fazla hissederiz bazen daha az. O yüzden merak edip heyecanlanmak normal ama regl gecikene kdr umutlanmamak gerekiyor sanırım. Yoksa sonuç hüsran.
Aynen öyle ben bıraktım adet olcam diye düşünüorum

Akıntım var şeffaf ve bir haftadır sol yumurtlama tarafı ağrıyor ve arada rahmime giren ani ağrı birden ateş basıyo 5 dk sonra hırkamı çıkarıyorum 😂 4 gün önce erken gebelik testi yaptım 10/15 dk sonra çok silik pembe belirledi emin olamadım lanet olası haftasonu araya girdi 😂😂
Hadi hayırlısı
:KK48: bu ay yumurtlamada farklı pozisyonlar denedim çok tercih ediliyor 🙈
Ooo ondan haberim yok misyoner iyiymiş diye duydum sadece

Hadi hayırlısı

Ooo ondan haberim yok misyoner iyiymiş diye duydum sadece
Hayırrr :eek: onu demek istemedim mesela çok araştırdım, ben 10 dakika bacaklarım duvarda dik bekledim 10 dakika yüz üstü ve 5'er dakika yan durdum bu pozisyonlar gebeliğe çok etkisi oluyor özellikle ters rahimli olanların bu şekilde yapması lazım ve gebe kalanlar oldukça çok

Back
X