ovulasyon hakkında tecrübeli hanımlar buraya...........

nilcelll

Hedef 60
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
599
673
648
Bursa
Ben malesef düzensiz adet gören biriyim.Dolayısıyla ovulasyon zamanlarını denk getirmem zor...ilk hamileliğim 3.hafta malesef gebelik zehirlenmesi nedeniyon buldu.Melek kızımı kaybettik.Şimdi 3 yıl sonra yeniden istedik ama 2 aydır olmadı.Zaten acı tecrübem varken bu zaman sürecide zor geliyor..

Merak ettiğim şu bu dönemde rahim sıvısının 4-5 cm uzayan esnek olduğu yazılmış.Bugün başıma böyle birşey geldi ama anlamadım.bir anda bir ıslaklık hissettim.aynı bahsEdilen yoğunluktaydı ama sildim geçti bir daha olmadı.Acaba o an yumurta çatlamış olabilirmi?Tecrübesi olanlardan yardım istiyorum...Sevgiyle....

Merhaba arkadaşım o dediğin sıvı bende yumurtam çatlamadan bir gün yada iki gün önce gelir ama gelmediği aylarda oluyor o sıvıya fazla güvenme. Adetlerin düzensizse yumurtlama gününü zor tespit edersin imkanın varsa ovülasyon testi kullanmanı tavsiye ederim eczanede yada internette kolayca bulabilirsin.

Merhaba arkadaşım o dediğin sıvı bende yumurtam çatlamadan bir gün yada iki gün önce gelir ama gelmediği aylarda oluyor o sıvıya fazla güvenme. Adetlerin düzensizse yumurtlama gününü zor tespit edersin imkanın varsa ovülasyon testi kullanmanı tavsiye ederim eczanede yada internette kolayca bulabilirsin.

teşekkür ederim...

Back
X